Bu Xprime alınır mı ?

theGladyator01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
937
Bütçe
6500
Hocalarım bu 6500 liraya düşmüş bende öğrenci bir birey olaraktan bayramdan sonra alma ihtimalim var . Sizce bu alınır mı ? Yoksa xdrive 15li plus a zorlamama gerek var mı . Gerçi 6500 üstüne çıkamam da ...

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: UCAK
Öncelikle bu Xdrive değil Xpime. Alınır mı bana çok güven vermedi.

Ayrı marka değil ki xdrive la xprime ?

Oyuncu koltuklari gösteriş dışı hiçbirsey sunmuyor Hawk kullanıyorum çoğu ofis sandalyesi daha iyidir seduna thunder pro felan vardı bı ara görüntüyü önemsemiyorsan öyle bişey almanı oneirriim

Öncelikle bu Xdrive değil Xpime. Alınır mı bana çok güven vermedi.
Pardon hocam kör oldum bir an 🤩 .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrı marka değil ki xdrive la xprime ?

Oyuncu koltuklari gösteriş dışı hiçbirsey sunmuyor Hawk kullanıyorum çoğu ofis sandalyesi daha iyidir seduna thunder pro felan vardı bı ara görüntüyü önemsemiyorsan öyle bişey almanı oneirriim
Dayımda seduna vardı galiba geçen hafta arkası kırıldı . Bende g*tü sağlam kazığa bağlamak istiyorum .

Pardon hocam kör oldum bir an 🤩 .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dayımda seduna vardı galiba geçen hafta arkası kırıldı . Bende g*tü sağlam kazığa bağlamak istiyorum .
Thunder pro öneriyordu herkes bana şaşırdım kötü yorumda bulamamıştım

Thunder pro öneriyordu herkes bana şaşırdım kötü yorumda bulamamıştım
Thunder pro modeli olmayabilir hocam . Ama 2 yıl gitmesi dayım için iyi çünkü sinirlenip kasa yumruklayan bir adam .

Hocalarım bu 6500 liraya düşmüş bende öğrenci bir birey olaraktan bayramdan sonra alma ihtimalim var . Sizce bu alınır mı ? Yoksa 15li plus a zorlamama gerek var mı . Gerçi 6500 üstüne çıkamam da ...
Xprime farklı xdriver farklı onun dışında 600tl fazla verip xdriver alın

benim tavsiyem aynı fiyat bandında 500-600 tl fark edecek hawk koltuklar var yada denilene göre xdrive tercih edebilirsin

Fiyat düşmüş değil, çıkmış. Geçen hafta 6200 tl olan ürünü 6500 liraya satıyorlar. İsim benzerliklerine dikkat.

1748793993477.webp

Hocalarım bu 6500 liraya düşmüş bende öğrenci bir birey olaraktan bayramdan sonra alma ihtimalim var . Sizce bu alınır mı ? Yoksa xdrive 15li plus a zorlamama gerek var mı . Gerçi 6500 üstüne çıkamam da ...
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım ve 2 yıldır kullanıyorum. Ses gıcırtı kumaşta yırtık yıpranma falan hiçbir şey yok. Alırken kolçak pedini de satın almanızı tavsiye ederim. Zaten biraz daha iyi bir koltuk isterseniz 10-15 bandına çıkmanız gerekiyor. Ben bel ve kafa yastıklarını çıkardım gerek duymuyorum açıkçası onlara. Bel yastığı varken diziniz biraz dışarıda kalabilir sadece bunu söyleyebilirim kullanıcı olarak. Fiyatına göre iyi ürün. Alınır. Alırsanız yaklaşık 2 hafta içerisinde teslim ediliyor bilginiz olsun.

Geri