Xprime Oyuncu Koltuğu Alınır mı?

MccuddeN

80+
Reaksiyon skoru
33
Xprime alıp almamakta kararsızım. Genelde çoğu kişi xdrive yada hawk öneriyor. Xprime ile aralarında fiyat farkı çok o farka değer mi bilmiyorum. Benim düşündüm xprime king modeli. Fiyatı 2200 tl. Tam almaya karar veriyorum başka sitede olumsuz yorum görüp vazgeçiyorum ama genel olarak alanlar memnun gibi. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum.

Xprime alıp almamakta kararsızım. Genelde çoğu kişi xdrive yada hawk öneriyor. Xprime ile aralarında fiyat farkı çok o farka değer mi bilmiyorum. Benim düşündüm xprime model king modeli. Fiyatı 2200 TL. Tam almaya karar veriyorum başka sitede olumsuz yorum görüp vazgeçiyorum ama genel olarak alanlar memnun gibi. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum.
elektronik bir şey olmadığı için ben şahsen fazlasıyla takılmam öyle şeylere en fazla diğerlerinden bir iki yıl çabuk eskir onu da kaplattırırsın verme bir sürü para
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hawkla fiyat farkı çok yokmuş aslında 400 lira daha verip alabilirsin

Yaz ayları için kumaş kulaklık daha iyi olacaktır. Yazın deriler odanda klima vs. yoksa inanılmaz terletiyor.

Xprime alıp almamakta kararsızım. Genelde çoğu kişi xdrive yada hawk öneriyor. Xprime ile aralarında fiyat farkı çok o farka değer mi bilmiyorum. Benim düşündüm xprime king modeli. Fiyatı 2200 TL. Tam almaya karar veriyorum başka sitede olumsuz yorum görüp vazgeçiyorum ama genel olarak alanlar memnun gibi. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum.
pek kaliteli olduğunu söyleyemem daa kalıtelı markalara bakabılırsın orneğin zio hawk xdrive vb

Xprime alıp almamakta kararsızım. Genelde çoğu kişi xdrive yada hawk öneriyor. Xprime ile aralarında fiyat farkı çok o farka değer mi bilmiyorum. Benim düşündüm xprime king modeli. Fiyatı 2200 TL. Tam almaya karar veriyorum başka sitede olumsuz yorum görüp vazgeçiyorum ama genel olarak alanlar memnun gibi. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum.
Xprime yerine 2000TL'ye exvega alabilirsin.

Biraz daha fazla verip hawk almak daha mantıklı. Pek kaliteli gelmiyor bu marka gözüme bu fiyat bu ürüne çok. Bir de her şey kalite de değil özellikle bu tarz ürünlerde satış sonrası destekleri de önemli. Xdrive ve hawk bu yüzden de tercih ediliyor. Yarın bir sorun olduğunda muhatap alabileceğin bir firmayı tercih et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,417
Üyeler
174,723
Son üye
cubbeliahmet
Geri