Yardım XPrime Titan Mı Hawk Gaming Chair FAB V4

YusuF.68

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
129
Bu koltugu almayı düşünüyorum kullananlar var ise yazabilirlermi alıp almamakta kararsız kaldım bu ikisi arasından önereceginiz hangisi.

Hocam onun yerine buna da bakabilirsiniz;

Bu koltugu almayı düşünüyorum kullananlar var ise yazabilirlermi alıp almamakta kararsız kaldım bu ikisi arasından önereceginiz hangisi.

Hocam şahsi fikrim düşünmedeb hawk alırdım çünkü bildiğim kadarıyla xprime çok tercih edilmiyor ve kalitesiz

Hocam onun yerine buna da bakabilirsiniz;

kendis sitesinde 2899 hepsiburada 3500 tl arada çok fiyat farkı var kendi sitesinden alsam herhangi bi sıkınrtı olmaz heralde site güvenlimidir.

kendis sitesinde 2899 hepsiburada 3500 TL arada çok fiyat farkı var kendi sitesinden alsam herhangi bi sıkınrtı olmaz heralde site güvenlimidir.
Kendi sitesinden alabilirsin "mir50" kodu dene belki düşer kuponlarda :D Ben de hawk öneririm

kendis sitesinde 2899 hepsiburada 3500 TL arada çok fiyat farkı var kendi sitesinden alsam herhangi bi sıkınrtı olmaz heralde site güvenlimidir.
Kendi yerinden almak kat-kat daha mantıklı.

Hawk cok öneriliyor, rahat ve ergonomik mi diğer markalara göre

hawk kullanıyorum tek sıkıntı bende galiba koltuk kendi kendine aşağıya iniyor, kolları hizalı değil ve bilek yastığı aşağıya düşüyor

Future hakkında ne düşünüyorsunuz ben de yakın zamanda koltuğumu değiştireceğim hoşuma gitti

Geri