Benim ki de aynı şekil kral. Gidip bakmanı öneririm cihaza. Bakacaksan eğer; alttaki iki vida açılmış mı, face id ve true tone çalışıyor mu ve imei numarasına baktırmanı öneririm.eski usül pasaport kayıtlıymıl
bu eski kayıda baktımda kayıtı iptal etme şansı varmış öyle bir şey mümkün mü katakulliye gelmeyelimBenim ki de aynı şekil kral. Gidip bakmanı öneririm cihaza. Bakacaksan eğer; alttaki iki vida açılmış mı, face id ve true tone çalışıyor mu ve imei numarasına baktırmanı öneririm.![]()
bir de 11 pro buldum sıfır daha yeni ama yurtdışı kayıtsız 8700 e satıyor alıp kayıt yaptırmak karlı mı ?Benim ki de aynı şekil kral. Gidip bakmanı öneririm cihaza. Bakacaksan eğer; alttaki iki vida açılmış mı, face id ve true tone çalışıyor mu ve imei numarasına baktırmanı öneririm.![]()
Kaydı sildirmek mantıksız bence hocam. Eski usul ile açılmış cihazlarda şuana kadar hiç sorun görmedim. Kapanma vs. olmadı. İptal ettirmemeyi tercih et bence.i
bu eski kayıda baktımda kayıtı iptal etme şansı varmış öyle bir şey mümkün mü katakulliye gelmeyelim
Eski yasa kaydı iptal edebilir kendi e devlet hesabına girip ama iptal etmesi için hiçbir sebep yok adam gıcıklığına iptal etmez herhalde.i
bu eski kayıda baktımda kayıtı iptal etme şansı varmış öyle bir şey mümkün mü katakulliye gelmeyelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir de 11 pro buldum sıfır daha yeni ama yurtdışı kayıtsız 8700 e satıyor alıp kayıt yaptırmak karlı mı ?
yok o manada ddğil imei kayıy sahibi iptal edebiliyormuşKaydı sildirmek mantıksız bence hocam. Eski usul ile açılmış cihazlarda şuana kadar hiç sorun görmedim. Kapanma vs. olmadı. İptal ettirmemeyi tercih et bence.
bahtsız bedevi hikayesine dönmek istemem vallaEski yasa kaydı iptal edebilir kendi e devlet hesabına girip ama iptal etmesi için hiçbir sebep yok adam gıcıklığına iptal etmez herhalde.
11 Pro'yu almak da uygun senelik 500-600Tlye açtırmayı tercih edebilirsin eğer ki ileride satıp daha iyisini alırım diyorsan. Ama yok bende kalır kardeşime veririm cihazı felan diyorsan tamamen açtırmak daha mantıklı o da 3000-4000 ₺ arası şuan da.i
bir de 11 pro buldum sıfır daha yeni ama yurtdışı kayıtsız 8700 e satıyor alıp kayıt yaptırmak karlı mı ?
Diğer arkadaşın da dediği gibi sebepsiz bir şekilde bu yapılmaz mantıksız yani. Ama alacaksan bi' sözleşme imzalatarak garantiye alabilirsin.yok o manada ddğil imei kayıy sahibi iptal edebiliyormuş
bahtsız bedevi hikayesine dönmek istemem valla![]()