Neler Yeni

XS MAX 256GB mı 11 64GB mı ?

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emir İşsever
eski usül pasaport kayıtlıymıl
Benim ki de aynı şekil kral. Gidip bakmanı öneririm cihaza. Bakacaksan eğer; alttaki iki vida açılmış mı, face id ve true tone çalışıyor mu ve imei numarasına baktırmanı öneririm. :)

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
i
Benim ki de aynı şekil kral. Gidip bakmanı öneririm cihaza. Bakacaksan eğer; alttaki iki vida açılmış mı, face id ve true tone çalışıyor mu ve imei numarasına baktırmanı öneririm. :)
bu eski kayıda baktımda kayıtı iptal etme şansı varmış öyle bir şey mümkün mü katakulliye gelmeyelim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de 11 pro buldum sıfır daha yeni ama yurtdışı kayıtsız 8700 e satıyor alıp kayıt yaptırmak karlı mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emir İşsever
i

bu eski kayıda baktımda kayıtı iptal etme şansı varmış öyle bir şey mümkün mü katakulliye gelmeyelim
Kaydı sildirmek mantıksız bence hocam. Eski usul ile açılmış cihazlarda şuana kadar hiç sorun görmedim. Kapanma vs. olmadı. İptal ettirmemeyi tercih et bence.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
i

bir de 11 pro buldum sıfır daha yeni ama yurtdışı kayıtsız 8700 e satıyor alıp kayıt yaptırmak karlı mı ?
Eski yasa kaydı iptal edebilir kendi e devlet hesabına girip ama iptal etmesi için hiçbir sebep yok adam gıcıklığına iptal etmez herhalde.

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
Kaydı sildirmek mantıksız bence hocam. Eski usul ile açılmış cihazlarda şuana kadar hiç sorun görmedim. Kapanma vs. olmadı. İptal ettirmemeyi tercih et bence.
yok o manada ddğil imei kayıy sahibi iptal edebiliyormuş

Eski yasa kaydı iptal edebilir kendi e devlet hesabına girip ama iptal etmesi için hiçbir sebep yok adam gıcıklığına iptal etmez herhalde.
bahtsız bedevi hikayesine dönmek istemem valla 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emir İşsever
i

11 Pro'yu almak da uygun senelik 500-600Tlye açtırmayı tercih edebilirsin eğer ki ileride satıp daha iyisini alırım diyorsan. Ama yok bende kalır kardeşime veririm cihazı felan diyorsan tamamen açtırmak daha mantıklı o da 3000-4000 ₺ arası şuan da.

yok o manada ddğil imei kayıy sahibi iptal edebiliyormuş

bahtsız bedevi hikayesine dönmek istemem valla 😁
Diğer arkadaşın da dediği gibi sebepsiz bir şekilde bu yapılmaz mantıksız yani. Ama alacaksan bi' sözleşme imzalatarak garantiye alabilirsin. :)

Top Bottom