Peki ya guncellemeBence XS Max daha iyi bir tercih olacaktır hem şarj kapasitesi hem oyun performansı için.
xs max galiba ios 17 de aldı ya da ben yanlış biliyorum.Peki ya guncelleme
50 bin mah power v ar ondan biseyy olmazccxs max galiba ios 17 de aldı ya da ben yanlış biliyorum.
ama se 2020 almak çok mantıklı değil çünkü uzun süreli kullanamazsın ve şarj kapasitesi diğer iphonelara göre daha az.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu telefonlar almış.
- iPhone 13 mini
- iPhone 13
- iPhone 13 Pro
- iPhone 13 Pro Max
- iPhone 11
- iPhone 11 Pro
- iPhone 11 Pro Max
- iPhone 12 mini
- iPhone 12
- iPhone 12 Pro
- iPhone 12 Pro Max
- iPhone XR
- iPhone XS
- iPhone XS Max
Azmaxs max galiba ios 17 de aldı ya da ben yanlış biliyorum.
ama se 2020 almak çok mantıklı değil çünkü uzun süreli kullanamazsın ve şarj kapasitesi diğer iphonelara göre daha az.
bu telefonlar almış.
- iPhone 13 mini
- iPhone 13
- iPhone 13 Pro
- iPhone 13 Pro Max
- iPhone 11
- iPhone 11 Pro
- iPhone 11 Pro Max
- iPhone 12 mini
- iPhone 12
- iPhone 12 Pro
- iPhone 12 Pro Max
- iPhone XR
- iPhone XS
- iPhone XS Max
evet xs max ios 18 alıyor.50 bin mah power v ar ondan biseyy olmazcc
Azma
ios 18
Nasıl eminmisiniz xs max 2018 de cıktı +5 yıl güncelleme 2023 de bitiyorevet xs max ios 18 alıyor.
internetten baktım ve aldığını gösteriyor.
sanırım son alacağı güncelleme xs max olacak çünkü xr veya x güncellemeyi almıyor.Nasıl eminmisiniz xs max 2018 de cıktı +5 yıl güncelleme 2023 de bitiyor
O da doğru ama şimdi se 2020 alsam mı daha uzun kullanırım da max alirsam misanırım son alacağı güncelleme xs max olacak çünkü xr veya x güncellemeyi almıyor.
kardeşim baktığımız zaman sende haklısın.O da doğru ama şimdi se 2020 alsam mı daha uzun kullanırım da max alirsam mi
Peki bütçemi artırsam en fazla iohone 11 alabiliyorum bu olurmhkardeşim baktığımız zaman sende haklısın.
uzun kullanım istiyorsun ve xs max gayet eski bir telefon.
ama eğer se alırsan memnun kalmayabilirsin ve ya uzun götürmeyebilir.
yine son karar senin ama ben alacak olsam biraz daha biriktirir daha iyi bir telefon alırdım.
eğer çok acil ise se 2020 alabilirsin sonuçta iphone kalitesi. androidler gibi 2 senede yavaşlamaz.
olur.Peki bütçemi artırsam en fazla iohone 11 alabiliyorum bu olurmh
O güncelleme sorun yaşatmaz degilmjolur.
bütçen bu kadar ise iphone 11 gayet iyidir.