XTFY M4 Mouse | 499 TL

m42 daha ergonomik hocam diğerinin daha farklı bir tutuşu var m42 bir tık daha iyidir. endgame Gear XM1r aldım ben 80 milyon tıklama ömrü ve kailh 8.0 switchler barındırdığı için 750tl ye satılıyor şuan çıkabiliyorsanız onu öneririm yoksa m42 bir tık daha avantajlı.
Post automatically merged:

20 milyon tıklama ömrü var oradan kısmışlar ama hinede fiyat muazzam
Endgame Gear XM1r akakçede 1800lira neredeyse orda neden 750 lira?

bu adamlar tedarikçisi ve fiyatları en uygun kendi sitelerinde veriyorlar
ha anladım

m42 daha ergonomik hocam diğerinin daha farklı bir tutuşu var m42 bir tık daha iyidir. endgame Gear XM1r aldım ben 80 milyon tıklama ömrü ve kailh 8.0 switchler barındırdığı için 750tl ye satılıyor şuan çıkabiliyorsanız onu öneririm yoksa m42 bir tık daha avantajlı.

20 milyon tıklama ömrü var oradan kısmışlar ama hinede fiyat muazzam
hangi tutuşa sahipsin bide razer cobra mı endgame Gear XM1r fiyatları akakçede neredeyse aynı

ha anladım

hangi tutuşa sahipsin bide razer cobra mı endgame Gear XM1r fiyatları akakçede neredeyse
palm tutuşa sahibim. endgame gear xm1r kesinlikle öneririm fare bugün elime ulaştı rival 3 ten geçiş yaptım. malzeme kalitesi ve switch hissiyatı muazzam premium bir mouse.

valo oynadım gayet iyi . 750 liraya bu kalitede mouse alamassın rival 3 800tl den satılıyor şuan da muadilleri 1500 den başlıyor bu mouseun
vay anasını tamam aga çok sağ ol yarın çekeyim bende bir tane

valo oynadım gayet iyi . 750 liraya bu kalitede mouse alamassın rival 3 800tl den satılıyor şuan da muadilleri 1500 den başlıyor bu mouseun
bi foto atsana aga merak ettim

1724521782458.png

Ucuza mouse satıyoruz ayağına milleti totoş yapma amacı güden dıj gücler bunlar.

Geri