erenboey7
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
xm1r bak bence4 yıldır Logitech g203 kullanıyorum sıkıldım geçeyim mi buna
xm1r bak bence4 yıldır Logitech g203 kullanıyorum sıkıldım geçeyim mi buna
20 milyon tıklama ömrü 1.5 yılda biter mi ki ya ? Bende Performax Xotran var da umarım 1,5 yıla ölmez20 milyon switchli farelerim hep 1.5 yıla çöpe gittikleri için ya düzgün bir indirim beklerim en kötü 50 milyon switchli bir fare için, ya sensöründen biraz kısarım, ya da bütçemi arttırırım. Sen alabilirsin, belki switch konusunu bilmeyen birisi vardır diye yazdım.
Bu sıcak fırsatlar kategorisinde paylaşılan indirimler konu sahipleri tarafından kendi mallarıymış gibi savunulmasına anlam veremiyorum.
forum.donanimarsivi.com
cok sık oyun oynarsanız bıter gıbı20 milyon tıklama ömrü 1.5 yılda biter mi ki ya ? Bende Performax Xotran var da umarım 1,5 yıla ölmez.
Hocam 500 TL aldığınız özellikleri iyi fare 1.5 yıl götürecekse daha ne istiyorsunuz?Tıklama ömrü 20 milyon. 1-2 yıla çift tıklama problemiyle karşılaşma garantiniz var. Fare alacaksanız en kötü 50 milyonluk switch öneririm.
Ha sensörü güzel ama 1.5 yıla çöpe gidecekse ne bileyim, ben vermem.
Hocam ss prime mı bu mu aynı fiyata alcam ikisinideŞuan 500 tlbandında ki en iyi mouse diye tahmin ediyorum. Düşük bütçeli arkadaşlar kaçırmasın.
![]()
XTRFY M42 Rgb Ultra-Lıght Oyuncu Mouse – Pembe
Xtrfy M42 RGB Ayarlanabilir simetrik şekil Ultra hafif yapı Pixart 3389 sensörü Modüler kabuk - iki boyut (dahil) Çok yönlü şekil. Sağlam performans. Ultra hafif yapı. Son teknoloji bileşenler. Ve boyutunu ayarlamanıza izin veren değiştirilebilir parçalara sahip simetrik bir şekil. M42, her...shop.connectgame.com.tr
Prime daha iyi ama primelar çok pahalıHocam ss prime mı bu mu aynı fiyata alcam ikisinide
prime 1300 olmusPrime daha iyi ama primelar çok pahalı
Bitmez ama omron 20mlerde kronik sorun varcok sık oyun oynarsanız bıter gıbı
Herkes konuda dikkat etmeyebilir dostKonusu zaten var.
🔥İndirim - connectgame indirimleri bu sefer dahada iyi!
Mouse: xtrfy m4 mouse 499tl : https://shop.connectgame.com.tr/products/xtrfy-m4-rgb-ultra-light-oyuncu-mouse-miami-blue xtrfy m42 mouse 499tl : https://shop.connectgame.com.tr/products/xtrfy-m42-rgb-ultra-light-oyuncu-mouse-pembe?_pos=17&_sid=25f5e1e5d&_ss=r x1mr 799 tl ...forum.donanimarsivi.com
20m ömürlü olmasından kaynaklı değil bu omron 20m switchlerin kronik çift tıklama sorunlu olmasından kaynaklı. Rival 3ler bile 800 lira bandındayken 500 TL'ye xtrfy alıyorsun dostum. Burada bu fiyat bandında daha iyi bir ürün yok diye savunuyorum. 500 lira artık para değil xpg slingshot bu mouseun yarısı etmiyor 500 liraya düşünce herkes auuu auuu diye saldırıyordu.20 milyon switchli farelerim hep 1.5 yıla çöpe gittikleri için ya düzgün bir indirim beklerim en kötü 50 milyon switchli bir fare için, ya sensöründen biraz kısarım, ya da bütçemi arttırırım. Sen alabilirsin, belki switch konusunu bilmeyen birisi vardır diye yazdım.
Bu sıcak fırsatlar kategorisinde paylaşılan indirimler konu sahipleri tarafından kendi mallarıymış gibi savunulmasına anlam veremiyorum.
Tamamdır eyvallahtam tersiymiş pardon, m4 ergo m42 simetrik.
Rahat hissedersin.bende gamepower sendo var genelde fps oyunları oynuyorum. bir fark hisseder miyim?
yücelik-immo elo 75hz monitör