Neler Yeni

🔥İndirim 💢 XYZprinting da Vinci Jr. 1.0 3D Yazıcı 3.699 TL (Şaka Gibi Fiyat!) 💢

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
eneder 3 promu iyidir bu mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mihi
??? fiyatının farkındayım da sorular göz önünde bulundurulunca öyle abartılacak bir ucuzluk da yok. Sorunlu olduktan sonra isterse 1500 tl olsun. Harcanan zamana, yıpranan piskolojiye yazık. Yorumlarda öyle basit sorunlardan da bahsetmemısler. Ciddi flament sıkısmalarından vs bahsedılıyor. Çok almak isteniyorsa üzerine biraz daha eklenip sorun cıkarmayan modeller tercih edilebilir.

haglam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ali
Tüh, 3698TL ile kaçırdım. Gidim de sakız alıyım bari.

BabaVoss7

80+ Silver
Bi merakım vardı benimde. fiyat iyimiş anlayan varsa alınır mı cidden?

Zirzopp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Baran Eser
Bi merakım vardı benimde. fiyat iyimiş anlayan varsa alınır mı cidden?
Valla fiyat şuan creality ender 3 v2 serisine göre sadece 1000 TL ucuz ve orjinal filament bitme,farklı filamentle çalışmama gibi bir sürü şey var. Siteye giriyosun indirimsiz fiyatı 12 bin falan yazıyor pek inandırıcı gelmedi. İkince el creality almak daha mantıklı başın ağrımaz.

BabaVoss7

80+ Silver
Valla fiyat şuan creality ender 3 v2 serisine göre sadece 1000 TL ucuz ve orjinal filament bitme,farklı filamentle çalışmama gibi bir sürü şey var. Siteye giriyosun indirimsiz fiyatı 12 bin falan yazıyor pek inandırıcı gelmedi. İkince el creality almak daha mantıklı başın ağrımaz.
Peki bi inceledimde 3d yazıcıları. Markadan bağımsız olarak reçine yazıcılar varmış onlar nasıldır acaba bilgin varmı?
Ürüne gelirsek bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum şahsen. Bariz hatalı ürün yollarlarsa kendileri patlarlar.

Zirzopp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Baran Eser
Peki bi inceledimde 3d yazıcıları. Markadan bağımsız olarak reçine yazıcılar varmış onlar nasıldır acaba bilgin varmı?
Ürüne gelirsek bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum şahsen. Bariz hatalı ürün yollarlarsa kendileri patlarlar.
İncelediysen görmüşsündür fdm ve reçine arasındaki fark benim açımdan reçine amelelik yaptırıyor çok uğraştırıyor ama çok kaliteli baskı veriyor.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
Bunu söyleyebilmek için iki yazıcıyada sahip olmak lazım. Neye göre iyidir diyebiliyorsun ?
Yorumlar ve incelemeler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. el daha ucuza bile geliyor. 2. ele güvenilirse dediğin daha mantıklı olacaktır. Zaten 12K TL de değil. Çok indirim yaptık diye yalan söylüyorlar. Piyasada 0 olarak 7K TL filan ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,188
Üyeler
168,257
Son üye
Ahmetsli
Top Bottom