Azexxes
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,938
Fringe izlemeyen çok șey kaybeder bilim kurgunun babasıdır bu dizi netflixte yokÖnerilerinizi bekliyorum dostlar.
Fringe izlemeyen çok șey kaybeder bilim kurgunun babasıdır bu dizi netflixte yokÖnerilerinizi bekliyorum dostlar.
Yanında ağlama paketi de geliyor mu ?Gavurları bırak sarayım kardeşime bir konak dizisi?
İçinde bir hizmetçi ve evin sahibi birbirine aşık oluyorsa almıyım tşk.Gavurları bırak sarayım kardeşime bir konak dizisi?
Ay ben hiç TURJ dizisi izlemiyorum yaaGavurları bırak sarayım kardeşime bir konak dizisi?
Almanyadan Rusya ya Rus Çatı Petro ile evlenmeye gelen Katherina sarayda ve ülkede bir şeylerin yanlış gittiğini farkedip ne hayallerle geldiği sarayı düzeltmek için darbe planlar. Komedi / drama / politik kategorisinde izlenen dizi kraliçe Katherina nin yükselişini konu alıyor.The Great'in konusu nedir?
Kurtlar vadisi izle msi gibi.İçinde bir hizmetçi ve evin sahibi birbirine aşık oluyorsa almıyım tşk.![]()
Konuları nedir?The Good Omens, Expanse, Mr Robot, Solar Opposites.
Konusu nedir?Fringe izlemeyen çok șey kaybeder bilim kurgunun babasıdır bu dizi netflixte yok
mis*
Evet.Yanında ağlama paketi de geliyor mu ?
Nerden bildin acabaİçinde bir hizmetçi ve evin sahibi birbirine aşık oluyorsa almıyım tşk.![]()
Bende izlemiyorum zaten işin esprisi o konak dizisi.Ay ben hiç TURJ dizisi izlemiyorum yaa
That'70s Show'un konusu nedir?İzlemediysen Friends, That '70s Show, HIMYM güzel diziler.
Yeni dizileri görünce karnıma ağrılar giriyor ama sırf bu diziler yüzünden genelleme yapıp Vadi gibi bir diziye başlamayanlar da var.Evet.
Nerden bildin acaba
Bende izlemiyorum zaten işin esprisi o konak dizisi.