atachu
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,180
çook çok başarılı bir dizi her açıdan teknik olarak dünyanın en iyi dizisi. aman diyim gidip prison break izlemek gibi bir hata yapmayınİzlemeye değer bir dizi midir?
çook çok başarılı bir dizi her açıdan teknik olarak dünyanın en iyi dizisi. aman diyim gidip prison break izlemek gibi bir hata yapmayınİzlemeye değer bir dizi midir?
Teşekkürler.İlk 2 sezon sıkabilir, sonrası iyidir.
2 FBI ajanının X-Files departmanındaki gizemli dosyaları incelemesi diyebilirim. Bazı vakalar birkaç bölüm sürüyor bazıları bir bölüm sürüyor ama dizi çok akıcı ilerliyor. Zaten yapımcı ve yazarlar ekibinde Breaking Bad'in yapımcısı Vince Gilligan yer alıyor. Bu adamın yaptığı her şey müthiş yavKonusu nedir?
İzledim.çook çok başarılı bir dizi her açıdan teknik olarak dünyanın en iyi dizisi. aman diyim gidip prison break izlemek gibi bir hata yapmayın
Teşekkürler.2 FBI ajanının X-Files departmanındaki gizemli dosyaları incelemesi diyebilirim. Bazı vakalar birkaç bölüm sürüyor bazıları bir bölüm sürüyor ama dizi çok akıcı ilerliyor. Zaten yapımcı ve yazarlar ekibinde Breaking Bad'in yapımcısı Vince Gilligan yer alıyor. Bu adamın yaptığı her şey müthiş yav![]()
Bu cevabın benim konum ile ne alakası var?Hekimoğlu derler adına insana tantuni den bahseder yerseniz eğer onu sende olursun hekimoğlu huhayt fjejovmsjvkdk lan ne yaptım ben edebiyat sınavına yazsam 200 alırım
Queen Gambit'i dün bitirdim.The Great
Queen Gambit
Ben de üçten sonrasını sevmedim.himym yerine çok daha kaliteli bir sitcom olan brooklyn 99 öneririm
stranger thingsin asıl güzel olduğu kısım 3. sezon. ilk 2 sezon çok yavaş tempolu ve sıkıcı
usta 3 ten sonrası yok zaten 3. en son çıkanBen de üçten sonrasını sevmedim.
Hocam pardon ilk cevabi turk görünce turk sandım ama güzel diziBu cevabın benim konum ile ne alakası var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Queen Gambit'i dün bitirdim.
1 günde bitti şaka gibi.
The Great'in konusu nedir?
Gavurları bırak sarayım kardeşime bir konak dizisi?Önerilerinizi bekliyorum dostlar.