Neler Yeni

Yabancı rap önerisi ?

Mehmet Anıl

80+ Silver
Genelde Travis Scott,DaBaby,JuiceWRLD,XXXTentacion,6ix9ine gibi sanatçıların şarkılarını dinliyorum var mı güzel şarkı önerisi olan lütfen Türkçe olmasın yabancı olsun yeter.
aga juice dinlenir ama 6ix dinliyorsan işler karışır neyse ben önerimi yapayım
g eazy - random almost famous tumblr girls you got me
me myself and i yarı rap look at me now (chris brown) raies em up bad intenitons savage love blinding lights starboy (the weeknd) sicko felix jeahn hate the way g eazy million ways demons drag me down vs var ama playlistte aga ayıklıyamam

Swanz

80+ Bronze
Genelde Travis Scott,DaBaby,JuiceWRLD,XXXTentacion,6ix9ine gibi sanatçıların şarkılarını dinliyorum var mı güzel şarkı önerisi olan lütfen Türkçe olmasın yabancı olsun yeter.
Onlara benzer Trippie Redd var ve X hariç oradakilerden daha yetenekli. 6ix9ine ile kavgalılar ama çünkü 6ix9ine Trippie'nin sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmişti eğer 6ix9ine fanboyuysan sevmezsin yani. Fakat Trippie Redd her türü yapabiliyor X gibi hem emo hem gangsta zaten şarkılarını dinlersen anlarsın.
Önerilerim Trippie Redd'den:
A love letter to you
Poles 1469 (6ix9ine ile şarkısı eskiden dostlardı)
Tell me u luv me (juice wrld ile)
Bust Down
Dark kngiht dummo
Weeeeeee
A love letter to you 2 (ama sadece kendi kısmı)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben pop smokeu sevdiğim için beğendim
Pop smoke'a benim kanım ısınamadı hala

Kaanps4player

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,964
İsim
Kaan
Onlara benzer Trippie Redd var ve X hariç oradakilerden daha yetenekli. 6ix9ine ile kavgalılar ama çünkü 6ix9ine Trippie'nin sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmişti eğer 6ix9ine fanboyuysan sevmezsin yani. Fakat Trippie Redd her türü yapabiliyor X gibi hem emo hem gangsta zaten şarkılarını dinlersen anlarsın.
Önerilerim Trippie Redd'den:
A love letter to you
Poles 1469 (6ix9ine ile şarkısı eskiden dostlardı)
Tell me u luv me (juice wrld ile)
Bust Down
Dark kngiht dummo
Weeeeeee
A love letter to you 2 (ama sadece kendi kısmı)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pop smoke'a benim kanım ısınamadı hala
Kanka bana o kömür sesi yetiyor ya

Swanz

80+ Bronze

Swanz

80+ Bronze
Top Bottom