Neler Yeni

yağ yakma döneminde süt tüketilir mi

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
yulaf dokunduğu için şekersiz yulaflı mısır gevreği tüketiyorum onu da sütle tüketiyorum (laktozsuz) bazı yerlerde gereksiz olduğunu okudum ama sıcak suyla da yiyecek halim yok nasıl çözüme ulaşılabilir

Ariseks

80+ Gold
yulaf dokunduğu için şekersiz yulaflı mısır gevreği tüketiyorum onu da sütle tüketiyorum (laktozsuz) bazı yerlerde gereksiz olduğunu okudum ama sıcak suyla da yiyecek halim yok nasıl çözüme ulaşılabilir
Hocam yüksek ihtimal podyuma çıkmicaksın o yüzden süte falan takılma temiz beslensen yeter

isdalwa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Egemen Yılmaz
biliyorum cok pahalı ama badem sutu evde yapabilirsin veya yulaf sutu hindistan cevizide olabilir

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biliyorum cok pahalı ama badem sutu evde yapabilirsin veya yulaf sutu hindistan cevizide olabilir
hocam o seçeneği zaten eledim öğrenciyim öyle bir bütçe maalesef ki yok keşke olsa

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Süt ve süt ürünleri deri kalınlaştırıyor diye önermiyorlar ancak bence gereksiz. Tüket, estetik durmak için sütten de vazgeçme. Kemik gelişiminde etkili.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Süt bile içemeyeceksen o vücudu yapmanın anlamı ne?
Ben gerçekten anlayamıyorum, bu dünyaya bir kez geliyorsunuz, onda da şunu yemeyelim, şunu içmeyelim diyorsunuz.
İleriki yaşlarda zaten kolesterol, diyabet vb... hastalıklardan veya yaşlılıktan dolayı zaten istediğinizi yiyip, içemeyeceksiniz. İlerde pişman olursunuz benden söylemesi. Elbette bazı yiyecek ve içeceklerin abartmadan kararınca tüketilmesi gerekir.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Gece yatmadan önce içmenin kilo vermeye yardımcı olduğunu okumuştum

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Bu kadar neden kasıyorsun ki sadece çok abartmamak lazım sütün kalorisi az değil ama bu yağ yakma döneminde tüketmememiz gerektiğini göstermez

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Sütte kazein vardır, süt mayalanırsa peynir olur, kazein değeri 10 kat artar farklı proteinler barındırır, Altındaki suyu izole bir kapalı sistemde süblümleştirerek protein tozu elde edilir. Wheylerin (yalan söylemeyen markalar) bu şekilde üretir. Süt yağ yakma döneminde eksik protein'ini karşılayabilir

Top Bottom