negroMONTY
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Merhabalar, ben 17 yaşındayım. Az ya da çok fark etmez, yağlı şeyler yediğimde yüzümde şişlikler oluşuyor. Yani sivilce gibi değil, daha çok yağ bezesi tarzında oluyor. Bugüne kadar yüzümde toplasan birkaç kez sivilce çıkmıştır; sivilce çıkmıyor, onun yerine içinde iltihap olan sert şişlikler oluşuyor. Artık buna yağ bezesi mi deniyor, ne deniyor bilmiyorum ama gerçekten kötü görünüyor.
Sırf bu sebepten aylardır hiçbir yağlı şey yiyemiyorum. Bu sayede son 4-5 ayda 86 kilodan 75 kiloya düştüm. Kilo vermem iyi bir şey ama bu durumun neden olduğunu merak ediyorum. Yani yediğim şeyin yağ oranına bağlı değil; patates kızartması da yesem aynı, cips tarzı şeyler yesem de aynı sonuç oluyor.
Bunun için evde yapabileceğim bir şey var mı? Ya da doktora gidecek olsam hangi bölüme gitmem gerekir?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sırf bu sebepten aylardır hiçbir yağlı şey yiyemiyorum. Bu sayede son 4-5 ayda 86 kilodan 75 kiloya düştüm. Kilo vermem iyi bir şey ama bu durumun neden olduğunu merak ediyorum. Yani yediğim şeyin yağ oranına bağlı değil; patates kızartması da yesem aynı, cips tarzı şeyler yesem de aynı sonuç oluyor.
Bunun için evde yapabileceğim bir şey var mı? Ya da doktora gidecek olsam hangi bölüme gitmem gerekir?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.