Yardım Yağmur yağdı şimşekler çaktı modemim bozuldu

The GodFather

80+ Silver
Reaksiyon skoru
988
Akşam yatmadan önce yağmur hafif yağıyordu bende modemin fişini çektim nolur nolmaz diye gece de şimşekler filan cakiyordu. Fişini çektim diye kalkıp bakmadım ama şimdi kalktım baktım modem çalışmıyor. Ne olmuş olabilir sizce

Akşam yatmadan önce yağmur hafif yağıyordu bende modemin fişini çektim nolur nolmaz diye gece de şimşekler filan cakiyordu. Fişini çektim diye kalkıp bakmadım ama şimdi kalktım baktım modem çalışmıyor. Ne olmuş olabilir sizce
Modemi fişe takıp güç düğmesine bastın mı?

Muhtemelen adaptör bozuldu

Akım koruyucu prizlerden yoksa bozulma olasılığı var.Lazim o prizlerden

Gecmis olsun ful modemin fisi cekiliydi bu surecte dogru mu anladim

Modemin fişi çekili olmasına rağmen nasıl bozulabiliyor o_O

Power ışığı yanıyor mu?

Bende de aynı durum olmuştu. Ama bizde yıldırım düşmüştü. Caddedeki tüm modemler yandı.

Fiş takılı olmadan yağmurdan adaptör nasıl bozulabilir? Bu şekil yorum yapanlar bu mantığı nerden buldular acaba?

Alt yapıda sorun vardır. Bazen bende de sorun oluyor çok yağmurlu olunca.

Geri