kraxius 80+ Bronze Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 681 30 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Karl Dönitz yazmış: Sadece şurada 1 Milyon'dan fazla kişi öldürüldü. Devamı için tıklayın... Toplam sayiyi soruyoruz
Karl Dönitz yazmış: Sadece şurada 1 Milyon'dan fazla kişi öldürüldü. Devamı için tıklayın... Toplam sayiyi soruyoruz
K Karl Dönitz 80+ Bronze Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1,109 30 Eylül 2022 #15 kraxius yazmış: Toplam sayiyi soruyoruz Devamı için tıklayın... Örnek olarak verdim. Almanların 20.000 civarı Yahudi kampı olduğunu düşünürsek 6 milyon insanın ölmesi gayet normal.
kraxius yazmış: Toplam sayiyi soruyoruz Devamı için tıklayın... Örnek olarak verdim. Almanların 20.000 civarı Yahudi kampı olduğunu düşünürsek 6 milyon insanın ölmesi gayet normal.
R RedFlox 80+ Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 263 Dahası Reaksiyon skoru 61 İsim Harun Caner 20 Ekim 2022 #16 bir tarihçi hoca bize almanların yahudileri öldürdüğünü ama o fırında yakma olayraının ise müttefikler tarafından porpaganda amaçlı uydurulduğunu söylemişti.
bir tarihçi hoca bize almanların yahudileri öldürdüğünü ama o fırında yakma olayraının ise müttefikler tarafından porpaganda amaçlı uydurulduğunu söylemişti.
Akagami no shanks 80+ Bronze Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 917 20 Ekim 2022 #17 kraxius yazmış: Aynısını yazdım alakası bile yok bir ünlemden onaylamıyorlarsa yuh artık ondan geldim açtım zaten tarih bölümü var burda orda yok. Mesaj otomatik birleştirildi: 24 Eylül 2022 Kaynak nedir? Devamı için tıklayın... Soru isaretinden uyari yedim f
kraxius yazmış: Aynısını yazdım alakası bile yok bir ünlemden onaylamıyorlarsa yuh artık ondan geldim açtım zaten tarih bölümü var burda orda yok. Mesaj otomatik birleştirildi: 24 Eylül 2022 Kaynak nedir? Devamı için tıklayın... Soru isaretinden uyari yedim f