Neler Yeni

[YAKALAMA KARARİ]DiamondTema Muhafazakarlar tarafından linç yiyor.

Hanaz

80+ Gold
Çok şikayet aldığı için devlet soruşturmak zorunda.Hapis yatacağını sanmıyorum bu ülkede kurancılar öldürüldü kimse hapis yatmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Askere gitmesi neyi değiştiriyor

Dostum islamiyet sadece birisi bu milletin yobazlaşabileceği konular: Bayrak,Resimler ve heykeller,fikrini belirten siyasetçiler.Yani insanların inancını hedef gösterme
Ben hala islamiyetin hata olduğunu düşünüyorum

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok şikayet aldığı için devlet soruşturmak zorunda.Hapis yatacağını sanmıyorum bu ülkede kurancılar öldürüldü kimse hapis yatmadı

Askere gitmesi neyi değiştiriyor

Dostum islamiyet sadece birisi bu milletin yobazlaşabileceği konular: Bayrak,Resimler ve heykeller,fikrini belirten siyasetçiler.Yani insanların inancını hedef gösterme
Çok şikayet aldı diye değil Tarikat ve cemaatlerin zoruna gitti diye.
Bu ülkede tecavüz edilip başı taşla ezilen kız çocugu da gördük.
İşte o zaman hiç birisinin böyle sesi çıkmadı.
X'de sanki tema darbe girişiminde bulunmuş gibi saniyesinde twitler atılmadı.
Son 20 yılda Ezilmeyen tek taraf vardır o da Muhafazakar ve şeriatcı kesimdir bunu kimse inkar edemez.
Hazineden en çok bütceyi alan diyanet işler başkanlığı bir tane hocası açıklama yapamamış mı ?
Doğru yada değil adam bir hadis ortaya koymuş.Yorum felanda sıkıştırmamış.

Adam arnavut diye 1 milyon laf söylediler profillerine bi giriyorsun bedelli askerlik yapmış adamların fotoğrafını paylaşmışlar.
Arnavut olsa bile onlardan daha vatan sever olduğu kesin.
Hepsi Hükümet tarafından beslenip kollanan herifler.
X'de az göz atsan görüceksindir.

Son düzenleme:

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Türklere yapılan en büyük hata islamiyet olduğunu düşünüyorum
Dinle çok ilgim olmasa da kendimi müslüman olarak tanımlıyorum ve zaman zaman gerçekten boyle düşünüyorum.

The Semih

80+ Gold
Türklere yapılan en büyük hata islamiyet olduğunu düşünüyorum
Türkler disiplin ile yönetilmesi gereken bir toplum ( şeriat değil ) türkleri özgür bırakırsan hepsi kendini padişah sanar, tarihte hep böyle olmuş o yüzden birbirleriyle savaşıp güç gösterisi yapmışlar. Günümüzdeki aşırı özgürlük ülkemize zarar veriyor, bireysel özgürlükten bahsediyom.

En başta adalet çökmüş o yüzden kör değilsen herkesin kendi kendine devlet kurduğunun farkındasındır, kafasına göre davranan esnaflar,serbest piyasa, cinayetler ve yüzlerce örnek verebilirim.

Bu ülkeye yeni bir anayasa ama çok katı ve adaletli olacak ( şeriat gibi değil ) amerikada ki sıkı kuralları örnek alabiliriz mesela, ama şuanki vaziyet çok kötü ülke aşırı özgür. Hala özgürlük isteyen kafayı anmıyorum bile onlar başka dünyada yaşıyor, dünyada türkiyeden daha özgür ülke varsa Kübadır.

Top Bottom