Yakın arkadaşıma karşı duygu artışı

KG68

80+
Reaksiyon skoru
123
Arkadaşız ve ben şahsen arkadaş kalmayı istiyorum fakat ona karşı her geçen gün duygularım daha da artıyor. duygularıma hakim olamıyorum gidip onu sevdiğimi söylesem ne tepkisini ne de cevabını bilmiyorum. ne yapmalıyım

yakışıklıysan kabul eder deilsen etme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya kıskandır onu

Bekle, zaman ne olacağını gösterir. Çünkü eğer o sana aşık değilse bu sefer arkadaşlığınızda bozulur hepten berbat olur. O yüzden biraz zaman tanı, onunda seni sevdiğine eminsen o zaman açılabilirsin.
Şu durumda zor ya detektif kesilmek zorunda kalıyorsun normalmi davranıyor flörtleşiyormu diye

Arkadaşız ve ben şahsen arkadaş kalmayı istiyorum fakat ona karşı her geçen gün duygularım daha da artıyor. duygularıma hakim olamıyorum gidip onu sevdiğimi söylesem ne tepkisini ne de cevabını bilmiyorum. ne yapmalıyım
Söylersen geçmiş olsun bir daha yüzünü göremiyorsun biraz bekle ve sağlam bir şekilde analiz et

Aga hemen karar verme. Belki sadece hoşlanıyorsundur ondan. Aşık değilsindir . Bi süre takıl böyle

aynısını yaşadım ve dayanamayıp söyledim aynı sınıftayız ama çok fazla konuşmuyoruz artık. eskisine göre daha iyi aramız ama eskiden daha berbattı. dikkatli ol. mümkünse söyleme hiçbir şey.

aynısını yaşadım ve dayanamayıp söyledim aynı sınıftayız ama çok fazla konuşmuyoruz artık. eskisine göre daha iyi aramız ama eskiden daha berbattı. dikkatli ol. mümkünse söyleme hiçbir şey.
bir şey söyleyim mi bizde aynı sınıftayız bende aynı düşüncedeyim ne yaşıyosam da artık içimde olacak

bir şey söyleyim mi bizde aynı sınıftayız bende aynı düşüncedeyim ne yaşıyosam da artık içimde olacak
en iyisi bu zaten. çok eminsen yine yazarsın buraya. sana tavsiyem kimseye bahsetme bunu.

• Beğen
Reaksiyonlar: KG68
Geri