Şu durumda zor ya detektif kesilmek zorunda kalıyorsun normalmi davranıyor flörtleşiyormu diyeBekle, zaman ne olacağını gösterir. Çünkü eğer o sana aşık değilse bu sefer arkadaşlığınızda bozulur hepten berbat olur. O yüzden biraz zaman tanı, onunda seni sevdiğine eminsen o zaman açılabilirsin.
Söylersen geçmiş olsun bir daha yüzünü göremiyorsun biraz bekle ve sağlam bir şekilde analiz etArkadaşız ve ben şahsen arkadaş kalmayı istiyorum fakat ona karşı her geçen gün duygularım daha da artıyor. duygularıma hakim olamıyorum gidip onu sevdiğimi söylesem ne tepkisini ne de cevabını bilmiyorum. ne yapmalıyım
Aga hemen karar verme. Belki sadece hoşlanıyorsundur ondan. Aşık değilsindir . Bi süre takıl böyleArkadaşız ve ben şahsen arkadaş kalmayı istiyorum fakat ona karşı her geçen gün duygularım daha da artıyor. duygularıma hakim olamıyorum gidip onu sevdiğimi söylesem ne tepkisini ne de cevabını bilmiyorum. ne yapmalıyım
o kadar samimi ki dışarıdan gören birisi direk sevgilimisiniz diyor flörtleşiyor gibi ama bi yönden de değil gibiŞu durumda zor ya detektif kesilmek zorunda kalıyorsun normalmi davranıyor flörtleşiyormu diye
zaman göstericekAga hemen karar verme. Belki sadece hoşlanıyorsundur ondan. Aşık değilsindir . Bi süre takıl böyle
bir şey söyleyim mi bizde aynı sınıftayız bende aynı düşüncedeyim ne yaşıyosam da artık içimde olacakaynısını yaşadım ve dayanamayıp söyledim aynı sınıftayız ama çok fazla konuşmuyoruz artık. eskisine göre daha iyi aramız ama eskiden daha berbattı. dikkatli ol. mümkünse söyleme hiçbir şey.
en iyisi bu zaten. çok eminsen yine yazarsın buraya. sana tavsiyem kimseye bahsetme bunu.bir şey söyleyim mi bizde aynı sınıftayız bende aynı düşüncedeyim ne yaşıyosam da artık içimde olacak