Yakın zamanda çıkacak pc var mı ?

arasjr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
753
10000 - 15000 arası param var kasa için en fp olan ürünü almak istiyorum şuan önerceğiniz bi kasa var mı yoksa yakın zamanda çıkacak bi sistem var mı arkadaşlar ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

.

.

Son düzenleme:
Ay sonu pch goat v2 çıkıcak. Yüz yüze konuştum gayet uygun fiyatlı olacakmış. Sistem hakkında da bilgi verdi ama aramızda kalma şartıyla idi. Onu bekleyebilirsin, az kaldı zaten.

Ay sonu pch goat v2 çıkıcak. Yüz yüze konuştum gayet uygun fiyatlı olacakmış. Sistem hakkında da bilgi verdi ama aramızda kalma şartıyla idi. Onu bekleyebilirsin, az kaldı zaten.
10 15 civarı olacak sanırım anladığım kadarıyla ben de onu bekliyordum sağolasın

Hocam ekran kartı AMD mi nvdia mi biliomusun en azından onun hakkında bişey söylesen

12400F Rtx 4060 Lı uygun bir sistem olsa çekicem bende.

10000 - 15000 arası param var kasa için en fp olan ürünü almak istiyorum şuan önerceğiniz bi kasa var mı yoksa yakın zamanda çıkacak bi sistem var mı arkadaşlar ?

.

.

.
tamam hocam 15 i geçmez demi fiyatı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,955