Kadir güzelkan
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 451
- İsim
- Kadir
FPS oyunları epey oynuyorum yeni PC aldım kulaklık Alicam.
Bu üçünü buldum kablolu ise bütçe 2.250k
Tl kablosuz 3K fln öneri beklerim
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
logitech G G335 Kablolu Oyuncu Beyaz Kulaklığı - 981-001018 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
logitech G G335 Kablolu Oyuncu Beyaz Kulaklığı - 981-001018 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Logitech G435 Lightspeed Mavi Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G435 Lightspeed Mavi Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G435 Lightspeed Mavi Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Tl kablosuz 3K fln öneri beklerim