Neler Yeni

Çözüldü✓ Yakın zamanda rtx 4070ti alıyorum ama işlemci sıkıntılı.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,870
İsim
Selim
Evet arkadaşlar şuan rtx 4070 ti alacağım ama işlemcim i3 10100f 3 4 ay sonra da am5 serisine geçicem. Şuan ki mevcut işlemcim 1080p de. Darboğaz yapacağını biliyorum ama bu ne demek oluyor anlamıyorum yani işlemci darboğaz yaptığı zaman ekran kartı çok düşük FPS vereceği anlamınamı geliyor yoksa 3 4 ay beni idare eder mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
abdurrahman
İdare eder bi süre çok düşük fps almazsın tam performans elde edemezsin sadece yine ortalama güzel bi fps alırsın

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,870
İsim
Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İdare eder bi süre çok düşük fps almazsın tam performans elde edemezsin sadece yine ortalama güzel bi fps alırsın
Teşekkür ederim içim rahat etti çünkü hali hazırda red devil rx 6700xt kullanıyorum

milenix

80+ Gold
İşlemci ekran kartına yetişemiyor. Ekran kartı kullanımı çok düşük oluyor. Bundan dolayı tam performans alamıyorsunuz. rtx 4070 ti 2K kartı, 1080p kullanmak o karta hakeret. Ve 10100f 2K'da bile yetmez o karta. 2K kullanabilirsin. Düşük fps alırsın sadece.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,870
İsim
Selim
İşlemci ekran kartına yetişemiyor. Ekran kartı kullanımı çok düşük oluyor. Bundan dolayı tam performans alamıyorsunuz. rtx 4070 ti 2K kartı, 1080p kullanmak o karta hakeret. Ve 10100f 2K'da bile yetmez o karta. 2K kullanabilirsin. Düşük fps alırsın sadece.
1080p kullanacagım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ekran kartı tam gücünü kullanamıyor tam performans veremiyorum işlemciye çok daha fazla yük biniyor bazen takılma da olabilir anlık olarak işlemci çok zorlanacagi için birde lga1200 soket ile devam etmek ne kadar mantıklı ve sağlıklı bilemedim mümkünse sistemini satıp yeni güncel bir sistem ile devam edebilirsin 4070ti ile güzel bir kombin sistem olabilir

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Darboğazı kralı olur özellikle DLSS 3.0`dan yararlanamazsın bile. Yukarıdaki arkadaş az FPS alırsın demiş o kadarla kalmayacak %1 ve ‰1 FPS`in yerlerde olacağı için donmalar, takılmalar ve kasmalar yaşayacaksın. 1080P`de keyifli oyun oynamanın imkanı yok.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,870
İsim
Selim
Ekran kartı tam gücünü kullanamıyor tam performans veremiyorum işlemciye çok daha fazla yük biniyor bazen takılma da olabilir anlık olarak işlemci çok zorlanacagi için birde lga1200 soket ile devam etmek ne kadar mantıklı ve sağlıklı bilemedim mümkünse sistemini satıp yeni güncel bir sistem ile devam edebilirsin 4070ti ile güzel bir kombin sistem olabilir
Şuan sadece 4070tl alabilirim 3 4 ay sonra da am5 sisteme geçerim diye düşünüyorum inşallah.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Şuan sadece 4070tl alabilirim 3 4 ay sonra da am5 sisteme geçerim diye düşünüyorum inşallah.
He o zaman tm umarım gönlünce olur belki o zamana kadar 4070ti ucuzlar biraz daha gerçi burası tr belli olmaz ama üretim tedarik bollastikca düşebilir diye de umuyorum ama sistemin mutlaka yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,870
İsim
Selim
Darboğazı kralı olur özellikle DLSS 3.0`dan yararlanamazsın bile. Yukarıdaki arkadaş az FPS alırsın demiş o kadarla kalmayacak %1 ve ‰1 FPS`in yerlerde olacağı için donmalar, takılmalar ve kasmalar yaşayacaksın. 1080P`de keyifli oyun oynamanın imkanı yok.
Teşekkür ederim görüşleriniz için işlemci için bütçe ayırmaya çalışıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

He o zaman tm umarım gönlünce olur belki o zamana kadar 4070ti ucuzlar biraz daha gerçi burası tr belli olmaz ama üretim tedarik bollastikca düşebilir diye de umuyorum ama sistemin mutlaka yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum
Seçimden sonra zam furyası olucak ürünlere ve asgari ücrete zam gelmesiyle orantılı şekilde bu ürünlere de zam gelir o yüzden şimdiden almak istedim teşekkür ederim görüşleriniz için.

milenix

80+ Gold
Top Bottom