Yaklaşık 35-40k bütçe ile alınabilecek sistemler arıyorum (Pek Bilgim Yok)

DochThor

80+
Reaksiyon skoru
1
Yakın zamanda eski cihazımın bozulması nedeniyle bir sistem dizme kararı aldım yaklaşık 30-40k bir bütcem var ama hangi ekran kartı iyi olur vs bilemiyorum

Bütçeye göre sadece anakart da değişebilir.

Prime B650M-R iyidir. SSD, Cras C715 1 TB yapılabilir, diğerleri çok farklı değil kalite anlamında. CPU soğutucusu sistemde var. Bellekler 2x8 GB olduğundan ileride 2x16 yapmak uğraştırabilir, Vengeance 2x16 GB 6000 MHz CL 36 seçilebilir.
Fiyatı 43491TL.
Toplama kısmı avantajlı görünmüyor şu anlık. Aynı fiyata aynı şekilde toplanabilir mi fikrim yok, toplama kısmı daha çetrefilli.

Mesela örneğin aşağıdaki gibi bir sisteme bakabilirsin. Daha iyileri daha uygunları var mı araştırmak lazım.
Amd ekran kartları ne kadar güvenilebilir ve bu dual ekran kartları sanırsam daha çok oyun yerine tasarım vs odaklıymış doğrumudur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeye göre sadece anakart da değişebilir.

Prime B650M-R iyidir. SSD, Cras C715 1 TB yapılabilir, diğerleri çok farklı değil kalite anlamında. CPU soğutucusu sistemde var. Bellekler 2x8 GB olduğundan ileride 2x16 yapmak uğraştırabilir, Vengeance 2x16 GB 6000 MHz CL 36 seçilebilir.
Fiyatı 43491TL.
Toplama kısmı avantajlı görünmüyor şu anlık. Aynı fiyata aynı şekilde toplanabilir mi fikrim yok, toplama kısmı daha çetrefilli.
Asus Tuf un bir monitörnü eklediğim zaman yaklaşık olarak 47.522,63 ₺ oldu sizce mantıklımıdır

Son düzenleme:
Amd ekran kartları ne kadar güvenilebilir ve bu dual ekran kartları sanırsam daha çok oyun yerine tasarım vs odaklıymış doğrumudur

Asus Tuf un bir monitörnü eklediğim zaman yaklaşık olarak 47.522,63 ₺ oldu sizce mantıklımıdır
R27qe daha iyi olur. 7k altında satılıyor ara sıra, QHD monitör daha iyi görüntü kalitesi sunar, 165 Hz de yeterli olacaktır.

evet önceki sistemim laptop olduğu için bir monitörde almam lazım

.
Bu şekilde 40k'nin altında tutar.

3k farka değer. RX 7700 XT de memnun edecektir.

Amd ekran kartlarının performansları nasıldır sizce
Bu şekilde 40k'nin altında tutar.

3k farka değer. RX 7700 XT de memnun edecektir.

Bu bütçelerde Nvidia tarafına göre daha iyidir. Kullanıcıları da genel olarak memnun. Özellikle oyun tarafı için daha daha iyi olacaktır.
en son paylaştığınız 35k lık sistemde monitör ile beraber 42k gibi bir fiyat yapıyor sizce beklenip ilk paylaştığınızmı alınmalı yoksa beklemeye gerek yokmu indirim felan açısından hem maddi açıdan

Önerilen ekran kartını kullanıyorum 6 aydır. Oyun performansı kesinlikle harika. Coil whine gibi bir sorun yaşamadım sorun olursa yardımcı olurum.

Geri