Neler Yeni

Yaklaşık 7K bütçe ile monitör dahil sistem toplama

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mustafa Şen
Merhaba arkadaşlar. 2 kişiye bilgisayar toplayacağım yani hangi parçaları almaları gerektiğini söyleyeceğim. Ancak tabi ki toplamışken olabildiğince en iyisi olmasını istiyorum ve monitör dahil olduğu için bu bütçe artık biraz zorlayabiliyor. İlk olarak ben kaba taslak bir sistem hazırladım ve yaklaşık 7.700 TL tuttu. Bu sistem hakkında fikirlerinizi belirtirseniz ve örnek sistemler toplayıp atarsanız sevinirim.

Not: Ekran kartı olarak AMD önermeyin çünkü ben kendime toplasam AMD alırdım ancak toplayacağım kişiler direk tak kullan yapacaklar yani pek fazla bilgileri yok ileride problem olursa kolayca çözemezler.

Not 2: Sistem kaba taslak hazırlanmıştır bu yüzden son karar alındığında ekran karti üreticisi(Örn. ASUS), monitör modeli ve kasa modeli araştırılıp son hale getirilecektir.

Ekler

• Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    138.3 KB · Hit: 49
  • Screenshot_4.jpg
    Screenshot_4.jpg
    97.1 KB · Hit: 50

DonanımFikir

Bahtsız Bedeviyim
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,753
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
tamamgösterebilirsin

DonanımFikir

Bahtsız Bedeviyim
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,753
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Merhaba arkadaşlar. 2 kişiye bilgisayar toplayacağım yani hangi parçaları almaları gerektiğini söyleyeceğim. Ancak tabi ki toplamışken olabildiğince en iyisi olmasını istiyorum ve monitör dahil olduğu için bu bütçe artık biraz zorlayabiliyor. İlk olarak ben kaba taslak bir sistem hazırladım ve yaklaşık 7.700 TL tuttu. Bu sistem hakkında fikirlerinizi belirtirseniz ve örnek sistemler toplayıp atarsanız sevinirim.

Not: Ekran kartı olarak AMD önermeyin çünkü ben kendime toplasam AMD alırdım ancak toplayacağım kişiler direk tak kullan yapacaklar yani pek fazla bilgileri yok ileride problem olursa kolayca çözemezler.

Not 2: Sistem kaba taslak hazırlanmıştır bu yüzden son karar alındığında ekran karti üreticisi(Örn. ASUS), monitör modeli ve kasa modeli araştırılıp son hale getirilecektir.
biraz pahal olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasa olarak bunu öneririm

DonanımFikir

Bahtsız Bedeviyim
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,753
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mustafa Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biraz pahal olmuş

kasa olarak bunu öneririm
Güzel kasa ama monitör olmaması sıkıntı

Güzel kasa ama monitör olmaması sıkıntı, monitör dahil 7K demişlerdi hani en olsun 7.5K civarı olur yani

DonanımFikir

Bahtsız Bedeviyim
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,753
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Bir yerden kısmam lazım aslında hard disk yok 500 GB SSD biraz az kalıyor ama nereden kısacağıma karar veremedim.
tamam monitör bu olabilir

veya

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mustafa Şen
Top Bottom