Alessandro
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 80
- İsim
- Mustafa Şen
Merhaba arkadaşlar. 2 kişiye bilgisayar toplayacağım yani hangi parçaları almaları gerektiğini söyleyeceğim. Ancak tabi ki toplamışken olabildiğince en iyisi olmasını istiyorum ve monitör dahil olduğu için bu bütçe artık biraz zorlayabiliyor. İlk olarak ben kaba taslak bir sistem hazırladım ve yaklaşık 7.700 TL tuttu. Bu sistem hakkında fikirlerinizi belirtirseniz ve örnek sistemler toplayıp atarsanız sevinirim.
Not: Ekran kartı olarak AMD önermeyin çünkü ben kendime toplasam AMD alırdım ancak toplayacağım kişiler direk tak kullan yapacaklar yani pek fazla bilgileri yok ileride problem olursa kolayca çözemezler.
Not 2: Sistem kaba taslak hazırlanmıştır bu yüzden son karar alındığında ekran karti üreticisi(Örn. ASUS), monitör modeli ve kasa modeli araştırılıp son hale getirilecektir.
Not: Ekran kartı olarak AMD önermeyin çünkü ben kendime toplasam AMD alırdım ancak toplayacağım kişiler direk tak kullan yapacaklar yani pek fazla bilgileri yok ileride problem olursa kolayca çözemezler.
Not 2: Sistem kaba taslak hazırlanmıştır bu yüzden son karar alındığında ekran karti üreticisi(Örn. ASUS), monitör modeli ve kasa modeli araştırılıp son hale getirilecektir.