Yaktın beni Abdullah Reis

Reaksiyon skoru
81
Öncelikle bu post bir teşekkür postudur.
Abdullah reise hem çok kızıyorum hem de çok teşekkür ediyorum.
Sayesinde deli gibi fiyatı artan ddr5 ramlere inat hepsiburada'da olan gskill ramleri çok uygun fiyata aldım. Dayanamadım o fiyatı görünce. Kasım indirimlerinde sürekli sistem topladım ettim sadece ramlerde 6-7bin tl fiyat artışı vardı. Bu fırsat kaçmaz diyerek satın aldım. Normalde seneye yazın kasamı yükseltecektim ama fiyatlarda aşırı bir oynama olduğundan ve seneye 10-15bin tl fazladan vermemek için şimdiden yükseltmeyi tercih ettim. Ramlerin yanı sıra amazondan işlemci anakart psu ve kasa da aldım. Durduk yere Abdullah reisin gazına gelip 50binlik oldum. Bundan dolayı Abdullah reise çok kızgınım :D

İşin şakası tabi sayesinde fiyatlar uçmadan birşeyler alabilmiş olmak güzel. Eski kasam da DADG2 idi zaten. Onu da Abdullah reisin tavsiyesiyle almıştım. Baya bir hayrı dokundu yani .Tekrardan teşekkürler.
Sistem bileşenlerinde uyuşmayan veya sıkıntı olabilecek bir şey varmıdır tavsiyelerinizi bekliyorum. Biraz aceleyle aldığımdan aşırı detaylı bakamadım.
İşlemci soğutucum, m2 ssdm ve ekran kartım var halihazırda. Ondan onları sıfır almadım.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-28 195050.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-28 195050.webp
    11.1 KB · Hit: 215
  • Ekran görüntüsü 2025-11-28 192746.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-28 192746.webp
    49.1 KB · Hit: 200
Eyvallah hocam sağolasın. Ramleri hepsiburadadan hallettim. birde taksit durumu çok mühim olduğundan taksitle aldım.

Hacı o ramlerde expo açabilirsen bana haber eder misin? Ben exposunu açamamıştım geçen sene mavi ekran veriyordu.

Bu iyi hali resmen. normalde corsair eklemiştim 13k falandı iyi diyordum. geçen girdim 18500 yazmışlar
tek tek topladığım için o zamanın normalinden daha fazla tutmuştu sistem bir açıdan göze batan bir fazlalık, kendimi yine de karda sayabilir miyim? ancak tek tek istediğim parçalardan oluşmuştu. aşırı iyi değil ama orta üst gibi.

İkinci el platformlarda çıkma oem almak daha mantıklı. 3 ay önce laptop 16 gb ddr5 oem ürünü 900 e almıştım. 😅

hayırlı olsun o kasa gitmemiş bence böyle bi sisteme ama

tek tek topladığım için o zamanın normalinden daha fazla tutmuştu sistem bir açıdan göze batan bir fazlalık, kendimi yine de karda sayabilir miyim? ancak tek tek istediğim parçalardan oluşmuştu. aşırı iyi değil ama orta üst gibi.
şuan aynı ürünlerin fiyatları fazlaysa ve istediğin parçalardan sistem kurabilmişsen bence çok büyük kardasın. Ben de aldığım parçaları çok daha ucuza alabilirdim belki farklı markanın modelleri olsa , 4-5k aşağı olurdu ama istediğim markanın istediğim özellikli parçaları olmasa çok hoşuma gitmezdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci el platformlarda çıkma oem almak daha mantıklı. 3 ay önce laptop 16 gb ddr5 oem ürünü 900 e almıştım. 😅
ikinci eli ben de hep çok sevdim fp açısından ama işte tek seferde para vermek sıkıntı taksitle almak daha rahat :D

Kasa psu ne kadara geldi.İyi fiyat değilse değişilmeli bence.

hayırlı olsun o kasa gitmemiş bence böyle bi sisteme ama
normalde white system hayalim vardı ama bütün parçalar beyaz olmayınca hevesim kaçtı. bende kasayı uygun fiyatlı bişey aldım geçtim. tamamen fiyatına ve markasına bakılarak alındı birde önünün mesh olmasına :) severek almadığım bir ürün de denebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,991
Üyeler
187,761
Son üye
ErenBucak
Geri