Neler Yeni

Yalama olmuş vida nasıl sökülür ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Murat Kocabay
Arkadaşlar vida böyle biraz içerde olan vidalardan. ilk kez söktüm ses bombasını 2 vidasını söktüm 2 vida kaldı ama onlar sökülmedi baya bi uğraştım sonra fenerle içine baktımki yalama olmuş. nasıl sökebilirim.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
küçük balon parçasını oraya koy birde öyle açmaya çalış ben öyle yapıyordum Geniş lastik bant,Bir mutfak süngerinden yeşil aşındırıcı bir parça bunları dene yorumum sana yararlı olduysa en iyi cevap yapar mısın? https://www.wikihow.com.tr/Yalama-Olan-Vida-Nasıl-Çıkarılır burayadan bakabilirsin.
Arkadaşlar vida böyle biraz içerde olan vidalardan. ilk kez söktüm ses bombasını 2 vidasını söktüm 2 vida kaldı ama onlar sökülmedi baya bi uğraştım sonra fenerle içine baktımki yalama olmuş. nasıl sökebilirim.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Havya tarzı bir şey varsa onu vida yerine sok tut vidanın üstüne orası genişliyo atıyo vidadan kendini kapak havya yoksada tornavidayı yada düz bir cismi ısıtıp sok belki işe yarar

Top Bottom