Revainer
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Her şeyi denediysen anakart sıkıntılı olabilir evet.Yani dostum sorun anakartta mı dersin ?
Her şeyi denediysen anakart sıkıntılı olabilir evet.Yani dostum sorun anakartta mı dersin ?
Anakartına iyi bakarmısın 2 3 tane Kondansatör patlamış olabilir kondansatörü bilmiyorsan şu küçük kalem pile benzeyen şeyler eğer tek tanesinin bile üstünde şişiklik varsa bozulmuş demektir ama illaki şişecek değil tabi iyi bak derim çünkü benim de başıma geldi ve şu anda ram çalışamıyorArkadaşlar,
Pc power tuşuna bastığım zaman yalnızca işlemci fanı ve power supply fanı dönüyor ekrana görüntü gelmiyor. Sorun ekran kartı olabilir düşüncesi ile garantiye yolladım ekran kartında problem olmadığı görüldü. Pc yi yeni topladım fakat kullanamıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül yardımcı olabilir misin ?
Sorun anakart diye tahmin ediyorum. Arızalı olabilir.İlk defa pc toplamiyorum. Ekran kartı güç bağlantıları takılı hdmi girişi ekran kartına bağlı. Egzos fanı da dönmüyor ama işlemci ile power supply fanı dönüyor ilk defa böyle bi şeyle karşı karşıya kaldım
KANKA Bir kontrol kalemi al ve kasanın demirine değdir eğer yanarsa birde anakartı kasadan çıkarıp uzay montaj kurArkadaşlar,
Pc power tuşuna bastığım zaman yalnızca işlemci fanı ve power supply fanı dönüyor ekrana görüntü gelmiyor. Sorun ekran kartı olabilir düşüncesi ile garantiye yolladım ekran kartında problem olmadığı görüldü. Pc yi yeni topladım fakat kullanamıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül yardımcı olabilir misin ?
kasayı televizyona bağlayıp dener misinAnakart garantiden geldi yine görüntü yok çıldıracağım.