Neler Yeni

Yalnızca işlemci fanı dönüyor

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

G.P.U

80+ Silver
Arkadaşlar,

Pc power tuşuna bastığım zaman yalnızca işlemci fanı ve power supply fanı dönüyor ekrana görüntü gelmiyor. Sorun ekran kartı olabilir düşüncesi ile garantiye yolladım ekran kartında problem olmadığı görüldü. Pc yi yeni topladım fakat kullanamıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül yardımcı olabilir misin ?
Anakartına iyi bakarmısın 2 3 tane Kondansatör patlamış olabilir kondansatörü bilmiyorsan şu küçük kalem pile benzeyen şeyler eğer tek tanesinin bile üstünde şişiklik varsa bozulmuş demektir ama illaki şişecek değil tabi iyi bak derim çünkü benim de başıma geldi ve şu anda ram çalışamıyor

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
İlk defa pc toplamiyorum. Ekran kartı güç bağlantıları takılı hdmi girişi ekran kartına bağlı. Egzos fanı da dönmüyor ama işlemci ile power supply fanı dönüyor ilk defa böyle bi şeyle karşı karşıya kaldım
Sorun anakart diye tahmin ediyorum. Arızalı olabilir.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,660
İsim
Mertcan Uysal
Ram solo-channel ise Ram slotlarını değiştirin 1. Slot'da ise 2.'e takın dual-channel ise yerlerini değiştirin
Görüntü almaya çalıştığınız kablo/birim Anakart'ınıza bağlı olabilir, ekran kartına takın.
Başka bir Monitör/TV ile çalıştırmayı deneyin
işlemci APU(iGPU/Onboard) ise ekran kartsız çalıştırmayı deneyin bilgisayar açıldığında Driver'ları sorunsuz bir şekilde sıfırsan kurun

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Hocam sistem çalışıyor da fanlar dönmüyorsa kablolarda sıkıntı vardır ve ekran kartı yeterli sıcaklığa ulaşmamıştır, eğer görüntü de yoksa anakartta sorun vardır ki iki ihtimalde de anakartta sorun var gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Halit Kalyoncu
Anakart garantiden geldi yine görüntü yok çıldıracağım.

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
Arkadaşlar,

Pc power tuşuna bastığım zaman yalnızca işlemci fanı ve power supply fanı dönüyor ekrana görüntü gelmiyor. Sorun ekran kartı olabilir düşüncesi ile garantiye yolladım ekran kartında problem olmadığı görüldü. Pc yi yeni topladım fakat kullanamıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül yardımcı olabilir misin ?
KANKA Bir kontrol kalemi al ve kasanın demirine değdir eğer yanarsa birde anakartı kasadan çıkarıp uzay montaj kur

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Halit Kalyoncu
Sorun psu ile alakalı çıktı destekleriniz için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri