- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bugün baştan takmaya çalışacağım kabloları da kontrol edecem olmadı öyle yapacamBu arada bilgin yoksa bilgisayarcıya götür yanlış felan takarsan büyük sıkıntı ya da videoları izleye izleye 3,4 saate yaparsın
Bugün baştan takmaya çalışacağım kabloları da kontrol edecem olmadı öyle yapacamBu arada bilgin yoksa bilgisayarcıya götür yanlış felan takarsan büyük sıkıntı ya da videoları izleye izleye 3,4 saate yaparsın
ben ne demişim sen ne demişin işte kılavuzu kontrol etmeyip rehber izlemeden kabloları tam takıp takmadığını bilmeden birde elektrik veriyorsun sonra da atar gider yapıyorsun yapman gerekenleri sıralamışım zaten tam taktığından emin ol bi bilenden yardım al rehber izle kılavuza bak tabi anlayana lazım bunlarSana mı soracam lan at kafası
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte dün gece montajı yapıp denedim olmadı tam detaylı bakamadım da buraya da aynı anakart ve kasayı kullanan vardır diye yazdım
Kardeş kılavuza bakarak yaptım zaten dün forumlarda da baktım bulamadım buraya da aynı anakart kullanan fln illa ki vardır diye yazdım sen bana şunu şunu yaptın mı diyorsun bu forumun amacı zaten yardımlaşma amacı dışında bir şeyde bulunmamışım gelmişsin burda bana akıl veriyorsun anlayana lazım bunlarben ne demişim sen ne demişin işte kılavuzu kontrol etmeyip rehber izlemeden kabloları tak takıp takmadığını bilmeden birde elektrik veriyorsun sonra da atar gider yapıyorsun yapman gerekenleri sıralamışım zaten tam taktığından emin ol bi bilenden yardım al rehber izle kılavuza bak tabi anlayana lazım bunlar
akıl istemiyorsan ne istiyon burda o zaman bakman için kontrol etmen için denemen için bişey yazan herkes sana akıl veriyor zaten kabloları taktığımdan bile emin değilim ama elektrik verdim diyen birine temeller hariç ne yazmalı sence?Kardeş kılavuza bakarak yaptım zaten dün forumlarda da baktım bulamadım buraya da aynı anakart kullanan fln illa ki vardır diye yazdım sen bana şunu şunu yaptın mı diyorsun bu forumun amacı zaten yardımlaşma amacı dışında bir şeyde bulunmamışım gelmişsin burda bana akıl veriyorsun anlayana lazım bunlar
Kardeş sıkıntılı mısın ben kasanın power kablolarını anakartta doğru yere takıp tanımadığımı kastettim orda kaç kişi doğru anlamış bir senin gibi at kafası anlayamamış şimdi fazla da uzatma yol alakıl istemiyorsan ne istiyon burda o zaman bakman için kontrol etmen için denemen için bişey yazan herkes sana akıl veriyor zaten kabloları taktığımdan bile emin değilim ama elektrik verdim diyen birine temeller hariç ne yazmalı sence?