dreamuiz
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 360
- İsim
- Anıl Aykın
Yüz vermemeye çalış hocam yaşanmışlık olsa da bir noktaya kadar. Bazı ilişkiler bazen çoktan bitmiş oluyor fakat yaşanmışlık adı altında kendimizi yıprattığımız zamanlar aklımıza gelince ayrılmak koyuyor. Siz siz olun kendinize odaklanın ne olursa olsun da yüz vermemeye çalışın, yazarsa bakmayın. Bu psikolojik olarakta sizi zaten sıkıntıya sokuyor.Bana morel verdiğiniz için teşekkür arkadaşlar. Bugün dışarı çıktım dedim dışarıda yemek yiyeyim zaten otobüsde bin bir düşünce gene biraz dolaştım. Yemek yiyorum aklıma gene kız geliyor anormal bir şekilde kusmam geliyor midem bulanıyor. Bu kızla bu arada gene 2 gün önce ayrıldık bende bu kızla olmak istemiyorum bana zarar verildiğini biliyorum ama çok yaşanmışlımız var kaç kere engel atım arkadaşlarndan yazıyor veya sosyal medyadan . Konuşuyoruz nasıl diyeyim tatlıklar yapıyor, beni seviyor musun diyor sevmiyorum diyorum ağlamaklı oluyor üzülüyorum. Sonra yumuşayıncaya gene 1 2 gün geçiyor konuşuyoruz bu sefer kocam aşkım diyor iyice beni kendine bağlıyor ertesi gün bir bakıyorsun işe gidiyor hiç yazmıyor. Akşam yazıyorum bana ya bı SG diyor. Ruh hastası bir kız sanırım benide kendi gibi yapacak herhalde. Tuaf hep üzüntü