Neler Yeni

Yalnızlık ve kafayı yemek

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Anıl Aykın
Bana morel verdiğiniz için teşekkür arkadaşlar. Bugün dışarı çıktım dedim dışarıda yemek yiyeyim zaten otobüsde bin bir düşünce gene biraz dolaştım. Yemek yiyorum aklıma gene kız geliyor anormal bir şekilde kusmam geliyor midem bulanıyor. Bu kızla bu arada gene 2 gün önce ayrıldık bende bu kızla olmak istemiyorum bana zarar verildiğini biliyorum ama çok yaşanmışlımız var kaç kere engel atım arkadaşlarndan yazıyor veya sosyal medyadan . Konuşuyoruz nasıl diyeyim tatlıklar yapıyor, beni seviyor musun diyor sevmiyorum diyorum ağlamaklı oluyor üzülüyorum. Sonra yumuşayıncaya gene 1 2 gün geçiyor konuşuyoruz bu sefer kocam aşkım diyor iyice beni kendine bağlıyor ertesi gün bir bakıyorsun işe gidiyor hiç yazmıyor. Akşam yazıyorum bana ya bı SG diyor. Ruh hastası bir kız sanırım benide kendi gibi yapacak herhalde. Tuaf hep üzüntü :)
Yüz vermemeye çalış hocam yaşanmışlık olsa da bir noktaya kadar. Bazı ilişkiler bazen çoktan bitmiş oluyor fakat yaşanmışlık adı altında kendimizi yıprattığımız zamanlar aklımıza gelince ayrılmak koyuyor. Siz siz olun kendinize odaklanın ne olursa olsun da yüz vermemeye çalışın, yazarsa bakmayın. Bu psikolojik olarakta sizi zaten sıkıntıya sokuyor.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Sorun şu yanlızım kimse yok deprem olduktan sonra hayatım berbatlaştı ve herşeyi kaybetim . Şuan annem babam yok onlar yurtdışına gittiler 3 4 yıl gelmeyecekler benim vizeme red geldiği için gidemedim .Ben ablamla yaşıyorum. Hayatımın merkezine koyduğum sevgilim hata annemeden daha çok konuştuğum 1 bucuk yılık sevgilim de çok değişti ve ondan ayrıldık. Ama ben onu haylen unutamıyorum. O benide istemiyor , onu unutmak istiyorum ve aşırı üzülüyorum kalbim çarpıntı yapıyor hatırlayınca onu . Birde bu kız sürekli bu döngüyü tekrarlıyor 5. 6 gün geçiyor ve bana tekrar yazıyor gene barışmış gibi oluyoruz hata kız ile iki üç gün konuşunca aşkım cicim oluyor sonra kız birden değişiyor gene ayrılıyoruz hata bana çok kötü davranıyor düşmanı gibi bu tam 3 aydır böyle devam ediyor. Arkadaşım yok çevrem yok sosyal ortam yok . Ders çalışmak istiyorum kafamda sorular dönüyor . Ne yapmam lazım . Kafayı yemek üzereyim:(
Keşke böyle format atsalar herşeyi unutsam kafasındayim : )
kızı her yerden engelle resmi varsa at çöpe gitsin yaşanmışlıklara girersen yıllarca beraber yaşamış eşler nasıl ayrılacak kafanda büyütme olayı rahat ol çünkü kız seni kullanıyor sadece zaman geçiriyor

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,051
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Sorun şu yanlızım kimse yok deprem olduktan sonra hayatım berbatlaştı ve herşeyi kaybetim . Şuan annem babam yok onlar yurtdışına gittiler 3 4 yıl gelmeyecekler benim vizeme red geldiği için gidemedim .Ben ablamla yaşıyorum. Hayatımın merkezine koyduğum sevgilim hata annemeden daha çok konuştuğum 1 bucuk yılık sevgilim de çok değişti ve ondan ayrıldık. Ama ben onu haylen unutamıyorum. O benide istemiyor , onu unutmak istiyorum ve aşırı üzülüyorum kalbim çarpıntı yapıyor hatırlayınca onu . Birde bu kız sürekli bu döngüyü tekrarlıyor 5. 6 gün geçiyor ve bana tekrar yazıyor gene barışmış gibi oluyoruz hata kız ile iki üç gün konuşunca aşkım cicim oluyor sonra kız birden değişiyor gene ayrılıyoruz hata bana çok kötü davranıyor düşmanı gibi bu tam 3 aydır böyle devam ediyor. Arkadaşım yok çevrem yok sosyal ortam yok . Ders çalışmak istiyorum kafamda sorular dönüyor . Ne yapmam lazım . Kafayı yemek üzereyim:(
Keşke böyle format atsalar herşeyi unutsam kafasındayim : )
aynı ben

Top Bottom