Neler Yeni

Yamuk Pinli Anakart Tamir Olur mu?

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
yamuk pinli ana kart tamir olur mu ? olursa ne kadar tutar

Ekler

• IMG_20210426_190953.jpg
    IMG_20210426_190953.jpg
    1.4 MB · Hit: 48

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
yamuk pinli ana kart tamir olur mu ? olursa ne kadar tutar
çok ince iş ister bazıları direk o slotu değiştiriyor fakat ısı uygulayarak devrelerden söküyorlar soket tamiri çok riskli bir iştir şimdi tamir edilsede dediğim gibi ısı işlemiyle çıkıyor ileride belki 1 hafta sonra kesin başını ağrıtır

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok ince iş ister bazıları direk o slotu değiştiriyor fakat ısı uygulayarak devrelerden söküyorlar soket tamiri çok riskli bir iştir şimdi tamir edilsede dediğim gibi ısı işlemiyle çıkıyor ileride belki 1 hafta sonra kesin başını ağrıtır
tamir ettirdikten sonra da sorun yaşar mıyım yani ? pinler düzelse bile

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
tamir ettirdikten sonra da sorun yaşar mıyım yani ?
evet soket tamiri dediğim gibi riskli bir iştir ve o soketin anakartın ısıtılıp devrelerden sökülüp geri bağlanmasıyla yapılıyor eğer el ile düzeltirken çok dikkat edilmez ve pin koparsa(düşünebileceğinde daha hassaslar) o slotun değişmesi gerekir iyice batar anakart elinde kalma olasılığı yüksek pin yamulma kopma olayında bile garantiye gönderince direk anakartı değiştiriyorlar

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet soket tamiri dediğim gibi riskli bir iştir ve o soketin anakartın ısıtılıp devrelerden sökülüp geri bağlanmasıyla yapılıyor eğer el ile düzeltirken çok dikkat edilmez ve pin koparsa(düşünebileceğinde daha hassaslar) o slotun değişmesi gerekir iyice batar anakart elinde kalma olasılığı yüksek pin yamulma kopma olayında bile garantiye gönderince direk anakartı değiştiriyorlar
garantisi faturası var o çocuk sebep oldu büyük ihtimal ama göndersem değişirlermi ücret almadan

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
garantisi faturası var o çocuk sebep oldu büyük ihtimal ama göndersem değişirlermi ücret almadan
sormakta fayda var fakat çocuğu diğer konuda yazdığım gibi ikna etmen daha mantıklı hiç uğraşma bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

çünkü kullanıcı hatası denirse arada vakit kaybı olur sonra çocuğu şikayet dahi etsen vakit geçtiği gerekçesiyle bilemem belki karşı taraf bir şey yaptı deyip elinde kalabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
HigH VoLtaGe
yamuk olan pin sayısı çokda fazla değil ben kendim daha önce yaptım ddr2 bir anarkartta hiçbir sorunda yaşamadım elininiz yatkın ise cımbız yardımı ile kendinizde düzeltebilirsiniz risk kaçınılmaz ama yapılamayacak bir iş de değil (anakartı o şekilde çalıştırmadıysanız tabi). bu arada bu söylediğim son çare iade edemediniz paranızı da alamadınız son çare olarak kendiniz düzeltirsiniz . mahkeme konusuna gelince astarı yüzünden pahalı bide kovid döneminde kanıttı delildi derken oldu sana 6 ay 1 sene çok mahkemeye çıkmış biri olarak söylüyorum malesef ülkemizde pekde hızlı ilerlemiyor bu işler .

Gorkemslx

80+
yanlış anlaşılma *silindi*

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Ediliyor.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
yapabilirim diyorsan cımbız ile düzeltebilirsin ama riskli iş

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
yamuk olan pin sayısı çokda fazla değil ben kendim daha önce yaptım ddr2 bir anarkartta hiçbir sorunda yaşamadım elininiz yatkın ise cımbız yardımı ile kendinizde düzeltebilirsiniz risk kaçınılmaz ama yapılamayacak bir iş de değil (anakartı o şekilde çalıştırmadıysanız tabi). bu arada bu söylediğim son çare iade edemediniz paranızı da alamadınız son çare olarak kendiniz düzeltirsiniz . mahkeme konusuna gelince astarı yüzünden pahalı bide kovid döneminde kanıttı delildi derken oldu sana 6 ay 1 sene çok mahkemeye çıkmış biri olarak söylüyorum malesef ülkemizde pekde hızlı ilerlemiyor bu işler .
ana kartı bu halde işlemci takıp çalıştırmayı denedi artık düzelme ihtimali yok mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

yapabilirim diyorsan cımbız ile düzeltebilirsin ama riskli iş
yarın bir bilgisayarcıya danışacağım daha kötü olmasın
ne kadar eminsiniz bizim hatamız denirse boşa kayıp olmasın

Top Bottom