çok ince iş ister bazıları direk o slotu değiştiriyor fakat ısı uygulayarak devrelerden söküyorlar soket tamiri çok riskli bir iştir şimdi tamir edilsede dediğim gibi ısı işlemiyle çıkıyor ileride belki 1 hafta sonra kesin başını ağrıtıryamuk pinli ana kart tamir olur mu ? olursa ne kadar tutar
tamir ettirdikten sonra da sorun yaşar mıyım yani ? pinler düzelse bileçok ince iş ister bazıları direk o slotu değiştiriyor fakat ısı uygulayarak devrelerden söküyorlar soket tamiri çok riskli bir iştir şimdi tamir edilsede dediğim gibi ısı işlemiyle çıkıyor ileride belki 1 hafta sonra kesin başını ağrıtır
evet soket tamiri dediğim gibi riskli bir iştir ve o soketin anakartın ısıtılıp devrelerden sökülüp geri bağlanmasıyla yapılıyor eğer el ile düzeltirken çok dikkat edilmez ve pin koparsa(düşünebileceğinde daha hassaslar) o slotun değişmesi gerekir iyice batar anakart elinde kalma olasılığı yüksek pin yamulma kopma olayında bile garantiye gönderince direk anakartı değiştiriyorlartamir ettirdikten sonra da sorun yaşar mıyım yani ?
garantisi faturası var o çocuk sebep oldu büyük ihtimal ama göndersem değişirlermi ücret almadanevet soket tamiri dediğim gibi riskli bir iştir ve o soketin anakartın ısıtılıp devrelerden sökülüp geri bağlanmasıyla yapılıyor eğer el ile düzeltirken çok dikkat edilmez ve pin koparsa(düşünebileceğinde daha hassaslar) o slotun değişmesi gerekir iyice batar anakart elinde kalma olasılığı yüksek pin yamulma kopma olayında bile garantiye gönderince direk anakartı değiştiriyorlar
sormakta fayda var fakat çocuğu diğer konuda yazdığım gibi ikna etmen daha mantıklı hiç uğraşma bencegarantisi faturası var o çocuk sebep oldu büyük ihtimal ama göndersem değişirlermi ücret almadan
çünkü kullanıcı hatası denirse arada vakit kaybı olur sonra çocuğu şikayet dahi etsen vakit geçtiği gerekçesiyle bilemem belki karşı taraf bir şey yaptı deyip elinde kalabilirgarantisi faturası var o çocuk sebep oldu büyük ihtimal ama göndersem değişirlermi ücret almadan
ana kartı bu halde işlemci takıp çalıştırmayı denedi artık düzelme ihtimali yok mu ?yamuk olan pin sayısı çokda fazla değil ben kendim daha önce yaptım ddr2 bir anarkartta hiçbir sorunda yaşamadım elininiz yatkın ise cımbız yardımı ile kendinizde düzeltebilirsiniz risk kaçınılmaz ama yapılamayacak bir iş de değil (anakartı o şekilde çalıştırmadıysanız tabi). bu arada bu söylediğim son çare iade edemediniz paranızı da alamadınız son çare olarak kendiniz düzeltirsiniz . mahkeme konusuna gelince astarı yüzünden pahalı bide kovid döneminde kanıttı delildi derken oldu sana 6 ay 1 sene çok mahkemeye çıkmış biri olarak söylüyorum malesef ülkemizde pekde hızlı ilerlemiyor bu işler .
yarın bir bilgisayarcıya danışacağım daha kötü olmasınyapabilirim diyorsan cımbız ile düzeltebilirsin ama riskli iş
ne kadar eminsiniz bizim hatamız denirse boşa kayıp olmasınEdiliyor.