Neler Yeni

Yan etki yaratan psikiyatrik ilaç bırakılmalı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Barış Güzel
Arkadaşlar psikiyatri ilaç aldım 9 Mayıs'ta dikkat eksiğim için YKS'ye çalışırken fakat çok yan etki yarattı. Normal mi bir daha kullan miyim mi ilacı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlacı ilk kullandığım gün uyuyamadım akşam bir de sürekli bir şeyler istemeye başladım.

grasdiyas

80+ Silver
ismi nedir

kaç mg

Son düzenleme:

grasdiyas

80+ Silver
işe yarıyormu yoksa sadece yan etki mi var değiştirebilirsin doktorunla görüşüp ancak bu hastalıkta çoğu ilaç çok yan etki yapıyor ben ritalin 60mg kullandım 2 gün yemek yemediğimi hatırlıyordum yememe rağmen acıkmıyordum bile hiç metilamin e geçildi ancak işe yaramadı hiç uyuyamıyorsa 3mg melatonin kullan düzenli

melatonin i bittikten sonra bırak ama düzenli uyku sağlarsan istesende zor bozarsın o uyku düzenini

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Barış Güzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işe yarıyormu yoksa sadece yan etki mi var değiştirebilirsin doktorunla görüşüp ancak bu hastalıkta çoğu ilaç çok yan etki yapıyor ben ritalin 60mg kullandım 2 gün yemek yemediğimi hatırlıyordum yememe rağmen acıkmıyordum bile hiç metilamin e geçildi ancak işe yaramadı hiç uyuyamıyorsa 3mg melatonin kullan düzenli

melatonin i bittikten sonra bırak ama düzenli uyku sağlarsan istesende zor bozarsın o uyku düzenini
Vallaha ilacı aldığım gün bugünde dahil olmak üzere dizim ağrıdı ve başım ağrıdı cuma aldım cumartesi uyuyamadan girdim başım ağrıdı 1 gün dinledim geçti bugün geri ağrımaya başladı sonra sürekli bişeyler istemeye başladım.

Başka ilaç istedik bu ilacı daha önce kullanmıştık doktor başka ilaç yok dedi tek ilaç bu dedi.

grasdiyas

80+ Silver
Vallaha ilacı aldığım gün bugünde dahil olmak üzere dizim ağrıdı ve başım ağrıdı cuma aldım cumartesi uyuyamadan girdim başım ağrıdı 1 gün dinledim geçti bugün geri ağrımaya başladı sonra sürekli bişeyler istemeye başladım.
değiştirin hocam farklı bi ilaç kullanın

grasdiyas

80+ Silver
Başka ilaç istedik yok dedi başka ilaç dikkat dağınıklığı için.
devletteki piskiyatri doktorlarından pek bi beklentin olmasın nasıl atanıyorlar anlamış değilim nekadar zamandır kullanıyorsun

grasdiyas

80+ Silver
10 mayıstan beri bu ilacı kullanıyorum.
yeni sayılır 1ay felan kullanın bence kendi deneyimim hakkında konuşayım ilk başlarda çok yan etki olur ilerde geçer kişiden kişiye değişir tabii ancak uzun süre dikkat dağınıklığı ilacı kullanmak kötü bi yerden sonra pek bi etkisi kalmıyor çoğu kişide mesela ben ilk okul yarı tatilde bırakmıştım matematikten 90 100 alırdım genelde bıraktıktan sonra 60 aldım ilk okul 4 te orta okulda tekrar başladım ama işe yaramadı süreklide kullanamıyorsun yan etkilerinden ötürü güncel olarak 5 6 senedir kullanmıyorum galiba

geri başlamayı düşünüyorum ama hiç ders çalışamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,136
Üyeler
167,439
Son üye
mehmet445
Top Bottom