Neler Yeni

Yan Monitör Önerir Misiniz?

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
Hocam kulağı içine alıyor, cuk oturuyor. Saatlerce kullanabilirsin mic, ve ses kasma düzeyi ileri seviye USB li zaten. Tavsiye ederim.
bu da iyiyse bunu alırım çok pahalı değil ve f/p galiba

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Dostlar selam. 11 gün önce DA-SISTEM4 sipariş ettim. Monitör olarak da MSI 23.8" OPTIX G241 sipariş ettim. Bunlarla beraber yan monitör almak istiyorum. Ancak daha önce hiç yan monitör kullanmadığım için ne almam gerektiğini bilmiyorum. O yüzden fiyat belirtmedim. Sadece oyun esnasında Discord'a bakmak ve online ders sırasında not almak için kullanacağım. 60hz 1080p 1ms bir monitör alsam mı? Özellikleri düşüreyim mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Bence 2. El al fazla para ödeme ne gerek yok

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Dostlar selam. 11 gün önce DA-SISTEM4 sipariş ettim. Monitör olarak da MSI 23.8" OPTIX G241 sipariş ettim. Bunlarla beraber yan monitör almak istiyorum. Ancak daha önce hiç yan monitör kullanmadığım için ne almam gerektiğini bilmiyorum. O yüzden fiyat belirtmedim. Sadece oyun esnasında Discord'a bakmak ve online ders sırasında not almak için kullanacağım. 60hz 1080p 1ms bir monitör alsam mı? Özellikleri düşüreyim mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.
1080p 60 hz ucuz bir sey al masrafa gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soldaki ve sağdaki monitör aynı şeyleri farklı renklerde gösterince göz zevki inanılmaz derecede bozuluyor.
Benim iki monitörüm de VA Panel ancak panel markaları farklı olmasından kaynaklı bir fark var, bu bile rahatsız edici.
Dediğin gibi 1080p 60hz bir monitör işini görür ama panele dikkat.
Ve doğru

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
60ms 1080p olabilir 768p bile olabilir 1 mse gerek yok oyun oynamayacağınız için mse bakmanıza gerek yok 2. elden temiz birtane bulun
60hz yazıcaktın galiba 60ms yazmışsın :D

Top Bottom