Modemden pcye çekmek çok mu zorSelam,
1gbps internet kullaniyorum yan odaya operatoru arasam kablo cekermi masaustunde kablosuz cihaz var 120mbps zor aliyor. Telefon 1gbps
Oturma odasindan en baş odaya kabloyu çevirip dolandirmak problem evde kedi var.Modemden pcye çekmek çok mu zor
Bunun vidasını sök arkası boş mu bak bağlantı var mı bağlantı varsa yapıyı kurmuş Demektir elektrikçi odandaki o soketten cat6 bağlayıp pcye bağla ama şöyle bir sıkıntı var modem oturma odasında diyorsun bu hatlar genelde kapıya yakın yerde birleşiyor o hattın ucunu bulup modeme takman lazım ki aktarımı sağlasın yeni nesil bir şey ise oturma odasındaki soketle modem arasına da kablo çek aktarımı sağlarsa Sorun olmazOturma odasindan en baş odaya kabloyu çevirip dolandirmak problem evde kedi var.
Telefon portu var prizlerde aslinda belkide cekilebilir her odada bundan var
Alıntıyı görüntüle
Sanirim 100mbps destekliyor o eski kablolar bana 1gbps lazim neyse bakalim yarin bi superonline ile konuscamBunun vidasını sök arkası boş mu bak bağlantı var mı bağlantı varsa yapıyı kurmuş Demektir elektrikçi odandaki o soketten cat6 bağlayıp pcye bağla ama şöyle bir sıkıntı var modem oturma odasında diyorsun bu hatlar genelde kapıya yakın yerde birleşiyor o hattın ucunu bulup modeme takman lazım ki aktarımı sağlasın yeni nesil bir şey ise oturma odasındaki soketle modem arasına da kablo çek aktarımı sağlarsa Sorun olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraderin oturduğu evde modemle ilgili tüm kapıdaki vestiyer içindeydi modem bağlantımızda oradaydı Ben yukarıda anlattığım gibi yaptım
Süperonline sana elektrikçi bul der bu işe onlar bakıyor kabloyu kendin alıp çektirirsin en fazla içinden düz cat6 çekmişte olabilirler en başından beri altyapısı 1000likse şansına cat7de olabilir bilemem onu söküp bakabilirsinSanirim 100mbps destekliyor o eski kablolar bana 1gbps lazim neyse bakalim yarin bi superonline ile konuscam