Neler Yeni

Güncel! Köyümüzdeki Maden Sahası

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Babaannemin yaptığı konuşma.
İmza Kampanyası.

Dağda yangın çıkmış dostlar bayağı büyük gözüküyor. Kimlerin işi azda olsa tahmin edebiliyoruz, ihmalde olabilir ama ben buna olanak vermiyorum, zaten şirket a*p yanlısı. Kalabalık olmasın diye fotoları yeni mesajlara attım buradan gidebilirsiniz.

Merhaba dostlar. Size bir dertten bahsetmek istiyorum. Konusu maden sahası. Bundan 1.5-2 yıl önce bir maden şirketi köyümüze gelip dağları gezmeye başladı ve bu gezmeler artmaya başladı. Sonra bu herifler muhtar ile konuşmuş sizin köyün dağlarında altın bulduk buraya saha yapacağız, sahayı kurmak için tesislere ihtiyacımız var sizin tarlaları almamız gerek demiş. Muhtarda paragöz adam tamam vs demiş duyuru yapmışlar camiden şurda şu konu hakkında konuşulacak herkesi bekleriz diye.

Sonra konuşmuşlar madenciler bunların tarlalarını almışlar verdikleri de 10-40k arası değişiyor. Kuzenim ve arkadaşları haber kanallarını çağırdılar, kütahya chp kaymakamı valisi cartu curtu geldi. Biz size yardım edicez şu çet raporu vs çıksın halletmeye çalışırız demişler. Daha sonra bunlar bir yerden sonra bizimkilerle 20dk konuşup bırakmışlar. Madencilere dava açılmıştı orada öylece kaldı diye hatırlıyorum. Dün ise jandarmalar gelmiş kamulaştırma kararı çıkmış ama jandarmalarda ne belge var ne başka bir şey.

Dava vs açılmış tarlalarını satmayanlara (5-10 kişi ya var ya yok, bizde dahiliz buraya) ne olacak bilmiyoruz. Davayı kaybedersek tarlalar zorla satın alınacak gibi duruyor.

Ve olan güp güzel yeşilliğe olacak. Temiz havaya olacak. Kuzenimden fotoğrafları isteyebilirim. Sizden ricam bu olayı duyurmak. O madenin açılmaması ve o tarlaları satanların tarlalarının ellerinde patlamasını ailecek diliyoruz. Anket vs açsak bunu iptal ettirebilir miyiz peki?

Dostlar köyfekiler twitterda tag açmışlar ve kaz dağlarının hesabı ve diğer kullanıcılar paylaşım yapıyorlar.
#EğrigözAltındanDeğerlidir bi' el atarsak güzel olur. Ve Taylan Yıldız'a ulaştım araştıracağım dedi 1 hafta önce onada gelişmeleri atıyorum. Bgyye aoga vs attım ama görmediler ama genede ünlülere vs atıyorum
Bu linkte köyün kendi hesabı.

Ekler

• IMG-20220206-WA0010.jpg
    IMG-20220206-WA0010.jpg
    232.2 KB · Hit: 79
  • IMG-20220206-WA0024.jpg
    IMG-20220206-WA0024.jpg
    822.9 KB · Hit: 74
  • IMG-20220206-WA0051.jpg
    IMG-20220206-WA0051.jpg
    118.1 KB · Hit: 74
  • IMG-20220206-WA0056.jpg
    IMG-20220206-WA0056.jpg
    195.5 KB · Hit: 83
  • IMG-20220706-WA0012.jpg
    IMG-20220706-WA0012.jpg
    43.3 KB · Hit: 38
Son düzenleme:
a altın bulduk buraya saha yapacağız, sahayı kurmak için tesislere ihtiyacımız var sizin tarlaları almamız gerek demiş. Muhtarda paragöz adam tamam vs demiş duyuru yapmışlar camiden şurda şu konu hakkında konuşulacak herkesi bekleriz diye.
Neresi sizin ora

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Güncelleme en aşağıda.
Merhaba dostlar. Size bir dertten bahsetmek istiyorum. Konusu maden sahası. Bundan 1.5-2 yıl önce bir maden şirketi köyümüze gelip dağları gezmeye başladı ve bu gezmeler artmaya başladı. Sonra bu herifler muhtar ile konuşmuş sizin köyün dağlarında altın bulduk buraya saha yapacağız, sahayı kurmak için tesislere ihtiyacımız var sizin tarlaları almamız gerek demiş. Muhtarda paragöz adam tamam vs demiş duyuru yapmışlar camiden şurda şu konu hakkında konuşulacak herkesi bekleriz diye.

Sonra konuşmuşlar madenciler bunların tarlalarını almışlar verdikleri de 10-40k arası değişiyor. Kuzenim ve arkadaşları haber kanallarını çağırdılar, kütahya chp kaymakamı valisi cartu curtu geldi. Biz size yardım edicez şu çet raporu vs çıksın halletmeye çalışırız demişler. Daha sonra bunlar bir yerden sonra bizimkilerle 20dk konuşup bırakmışlar. Madencilere dava açılmıştı orada öylece kaldı diye hatırlıyorum. Dün ise jandarmalar gelmiş kamulaştırma kararı çıkmış ama jandarmalarda ne belge var ne başka bir şey.

Dava vs açılmış tarlalarını satmayanlara (5-10 kişi ya var ya yok, bizde dahiliz buraya) ne olacak bilmiyoruz. Davayı kaybedersek tarlalar zorla satın alınacak gibi duruyor.

Ve olan güp güzel yeşilliğe olacak. Temiz havaya olacak. Kuzenimden fotoğrafları isteyebilirim. Sizden ricam bu olayı duyurmak. O madenin açılmaması ve o tarlaları satanların tarlalarının ellerinde patlamasını ailecek diliyoruz. Anket vs açsak bunu iptal ettirebilir miyiz peki?

Dostlar köyfekiler twitterda tag açmışlar ve kaz dağlarının hesabı ve diğer kullanıcılar paylaşım yapıyorlar.
#EğrigözAltındanDeğerlidir bi' el atarsak güzel olur. Ve Taylan Yıldız'a ulaştım araştıracağım dedi 1 hafta önce onada gelişmeleri atıyorum. Bgyye aoga vs attım ama görmediler ama genede ünlülere vs atıyorum
Bu linkte köyün kendi hesabı.
Bizim belediye de Bahcemizi kamulaştırmış 20 yıl Önce.
0 Para ödemesi ile.
Hala Kamu alanı ama ne kamu alanı uzun uzun otlar var sadece :D

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim belediye de Bahcemizi kamulaştırmış 20 yıl Önce.
0 Para ödemesi ile.
Hala Kamu alanı ama ne kamu alanı uzun uzun otlar var sadece :D
Hocam dedemler biz tarlalarda çok çalıştık emek verdik o yüzden madeni istemiyoruz. Her tarlada ayrı anılarımız var.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Hocam dedemler biz tarlalarda çok çalıştık emek verdik o yüzden madeni istemiyoruz. Her tarlada ayrı anılarımız var.
Çabalayın tabi anlıyorum bizde uğraştık

Sir Cem T-oker

80+ Gold
2 altın uğruna güzelim ülkeyi sömürüyorlar ve devlet buna izin veriyor cidden çok yazık.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe

Strelok

80+ Silver
Kütahya/Simav/Örencik köyü hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saolun hocam, gelişme vs olursa buraya eklerim bilgilendirme amaçlı.
Gene yakınmış tavşanlıdayım ben Allah yar ve yardımcınız olsun,fakat bence doğada geri dönüşü olmayan bir zarar vermedikleri ve sizin toprakları almadığı sürece sıkıntı yok

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Gene yakınmış tavşanlıdayım ben Allah yar ve yardımcınız olsun,fakat bence doğada geri dönüşü olmayan bir zarar vermedikleri ve sizin toprakları almadığı sürece sıkıntı yok
Hocam satmayanlar hala aynı kişiler, bazı yerlerde ağaçları kesmişler, tarlamıza izinsiz girip bir kaç ağacı işaretlemişler. Bayramdan sonra biraz daha fazla haraketlilik olacak gibi duruyor. Birde hocam tanıdıklarınızla bu konuyu paylaşır mısınız rica etsem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,951
Üyeler
160,913
Son üye
mreypiyo44TR
Top Bottom