🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
turkiye de orman diye bir şey yok
Yani dediğin gibi konuşulmaması gerekiyor ama gelip te millete çay atarsan olacağı bu burada karşı tarafta da suç aramak gerek 2. nedne çay anlamadım gıda yardımı yap mesela sonradan kapı kapı bu ne?O kadar can ve mal kaybı yaşanırken halen daha. Konuşulması gereken konunun yangın ve bunun suçluları olması gerekirken, bu konuların bir nebze kenara itilip, iş güç bırakılıp siyaset yapılması, kimse kusura bakmasın ayıptır. Yapacaksanız yapın gene siyasetinizi ama bi şu olaylar durulsun, yangınlar dursun, herkes temiz bir nefes alsın ondan sonra yapın. Şahsi düşüncelerimdir. Katılmanızı kesinlikle beklemiyorum fakat saygı duymanızı bekliyorum. Etik ahlak çerçevesi içinde aykırı bir fikriniz varsa lütfen buyrun... Boş boş gelipte "kardeşim sen böyle dediğine göre akplisin sanırım?" demeyin rica ediyorum.
valla her yerde yangın varken uçakları gizleyen uçak yok diyen gidip adam akıllı yardım etmek varken çay dağıtanlar varsa kusura bakma çatır çatırda siyaseti yapılır bu konununO kadar can ve mal kaybı yaşanırken halen daha. Konuşulması gereken konunun yangın ve bunun suçluları olması gerekirken, bu konuların bir nebze kenara itilip, iş güç bırakılıp siyaset yapılması, kimse kusura bakmasın ayıptır. Yapacaksanız yapın gene siyasetinizi ama bi şu olaylar durulsun, yangınlar dursun, herkes temiz bir nefes alsın ondan sonra yapın. Şahsi düşüncelerimdir. Katılmanızı kesinlikle beklemiyorum fakat saygı duymanızı bekliyorum. Etik ahlak çerçevesi içinde aykırı bir fikriniz varsa lütfen buyrun... Boş boş gelipte "kardeşim sen böyle dediğine göre akplisin sanırım?" demeyin rica ediyorum.
Sanırım bu görsel eski bir tarihe aitmiş güncel değilmiş.İnsanlar hayvanlar yanarken...
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun üzerine google'da burası sansürlendi... Allah belalarını versin.
2 Şubat mı ne galiba 2021Sanırım bu görsel eski bir tarihe aitmiş güncel değilmiş.
Google sürekli güncelliyor diye biliyorum olabilir ama.Sanırım bu görsel eski bir tarihe aitmiş güncel değilmiş.