Neler Yeni

Yangın üzerinden siyaset

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,046
İsim
Mert Can Ergün
turkiye de orman diye bir şey yok

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Siyaset denince artık midem bulanıyor. Bizi yönetmek isteyen lider olmak isteyen insanların ve onların oluşturduğu toplulukların ergenliğe yeni girmiş abazan, akılsız öğrencilerinden hiç bir farkları yok. Çok büyük çıkmazdayız bize bir Atatürk daha lazım ama o da mümkün değil gelmez artık.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
O kadar can ve mal kaybı yaşanırken halen daha. Konuşulması gereken konunun yangın ve bunun suçluları olması gerekirken, bu konuların bir nebze kenara itilip, iş güç bırakılıp siyaset yapılması, kimse kusura bakmasın ayıptır. Yapacaksanız yapın gene siyasetinizi ama bi şu olaylar durulsun, yangınlar dursun, herkes temiz bir nefes alsın ondan sonra yapın. Şahsi düşüncelerimdir. Katılmanızı kesinlikle beklemiyorum fakat saygı duymanızı bekliyorum. Etik ahlak çerçevesi içinde aykırı bir fikriniz varsa lütfen buyrun... Boş boş gelipte "kardeşim sen böyle dediğine göre akplisin sanırım?" demeyin rica ediyorum.
Yani dediğin gibi konuşulmaması gerekiyor ama gelip te millete çay atarsan olacağı bu burada karşı tarafta da suç aramak gerek 2. nedne çay anlamadım gıda yardımı yap mesela sonradan kapı kapı bu ne?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
O kadar can ve mal kaybı yaşanırken halen daha. Konuşulması gereken konunun yangın ve bunun suçluları olması gerekirken, bu konuların bir nebze kenara itilip, iş güç bırakılıp siyaset yapılması, kimse kusura bakmasın ayıptır. Yapacaksanız yapın gene siyasetinizi ama bi şu olaylar durulsun, yangınlar dursun, herkes temiz bir nefes alsın ondan sonra yapın. Şahsi düşüncelerimdir. Katılmanızı kesinlikle beklemiyorum fakat saygı duymanızı bekliyorum. Etik ahlak çerçevesi içinde aykırı bir fikriniz varsa lütfen buyrun... Boş boş gelipte "kardeşim sen böyle dediğine göre akplisin sanırım?" demeyin rica ediyorum.
valla her yerde yangın varken uçakları gizleyen uçak yok diyen gidip adam akıllı yardım etmek varken çay dağıtanlar varsa kusura bakma çatır çatırda siyaseti yapılır bu konunun

LahmatsuDcr

80+ Silver
Haklısın burada sorman gereken "bu yangınlar neden bu kadar büyüyüp bu kadar insanı öldürdü?"

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord