Neler Yeni

Yani pc topladım kendim tek başıma montajlayabilir miyim?

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Kayhan Uygun
Sıfırdan tek tek parçalar halinde satın alarak pc topladım bunları kendim montajlamaya kalksam becerebilir miyim daha önce sadece ekran kartını montajlamıştım bir de ram takabiliyorum o kadar :D bilgisayarcıya gidersem şimdi bir şey olur diye falan korkuyorum scammet hepsi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,599
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Sıfırdan tek tek parçalar halinde satın alarak pc topladım bunları kendim montajlamaya kalksam becerebilir miyim daha önce sadece ekran kartını montajlamıştım bir de ram takabiliyorum o kadar :D bilgisayarcıya gidersem şimdi bir şey olur diye falan korkuyorum scammet hepsi
Hocam internette bununla ilgili videolar var izleyin yaparsınız ben sistemi kendim toparladım

• Beğen
Reaksiyonlar: Just

Noiryv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Ayhan
Ben de korkuyordum ama yapabilirsiniz bence. İnternetten detaylı montaj videolarını izleyin takıldığınız yerleri konu açıp sorarsınız.

Just

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Veysel
Discord
Jvst#3777
Hiç anlamam diyorsan tek başına kurma bence. Varsa anlayan arkadaşın falan birlikte yapın. Bence de bilgisayarcılar scammer ama son çare düşünebilirsin.

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Mustafa Polat
Discord kullanıyorsanız sunucuya gelin hocam biraz bekleyin bilgili birileri gelir yardım eder, zaten normal parçaların takımı zor değil önemli olan kablolama. Eliniz biraz tutuyorsa meraklıysanız hallederseniz yoksa zor.

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Bende parça halinde getirttim internetciye toplattım bi 15 gün felan oldu kurulumu Windows felan filan 300 lira para istemişt ben 200 lira vermiştim ama çok zor bişey yok genede sen bilirisn ben garanti olsun diye montajlattım ama her internetcide anlamıuor knk
Ondan önce başka birine götürmüştüm herif ssd yi ekran kartı yerine takmaya çalışıyordu hemen ordan uzaklaştım

JSezar

80+ Silver
Videolara bakarak çok rahat yaparsın.

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Kayhan Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Necromancerr