Neler Yeni

Yanımda oturan kanser hastası çocuk

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Ondan biraz uzak şekilde otur. Onu uyar. O da bir insan sonuçta.
Ne kadar uzak durmaya calisamda o surekli yamaşıyor yanaşıyor derken dostça bir yaklaşım değil daha çok umursamaz şekilde dün mataramdan su icerken gördüm daha ne olsun

"thorxium"

80+ Bronze
Gerçekten bu kadar duygusuz musunuz?
Kanka ne alakası var anlamadım kanser demese bir şey demezssin büyük ihtimalle yani ben olsam ben de aynı şeyi yaparım anlaşamıyorsam birde, yani kanser olması ne değiştirir ki.
Hızlı hasta olabilir herkes, ben de öyleydim okula giderken.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Tabii ki de kendi sağlığını düşüneceksin. Durumu öğretmeninle konuş.
Hastalık konusunu söylesem hoca yanlış anlarlarmı acaba yoksa basla bir bahanemi uydursam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevaplar şaka mı belki adamın ailesinde kronik rahatsızlığı olan var bulaştırmak istemiyor
Öğretmeninle konuş değiştirir
Öğretmen sert tepki vermez degilmi acaba baska bir bahane ilemi soylesem

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kendi sağlığını düşünmelisin doğrusunu yapıyorsun, eğer arka sırada oturuyorsan göremiyorum falan deyip ön taraflara geçebilirsin.

Ariseks

80+ Gold
Hastalık konusunu söylesem hoca yanlış anlarlarmı acaba yoksa basla bir bahanemi uydursam

Vermez ama hocaların sağı solu belli olmaz benim ailemde kronik rahatsızlığı olan var de riske atmak istemiyorum falan de

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Kendi sağlığını düşünmelisin doğrusunu yapıyorsun, eğer arka sırada oturuyorsan göremiyorum falan deyip ön taraflara geçebilirsin.
Maalesef o aklıma geldi ama önden 2. Sıradayım

Vermez ama hocaların sağı solu belli olmaz benim ailemde kronik rahatsızlığı olan var de riske atmak istemiyorum falan de
Bende kronik geniz akıntısı var aylarca suren boğaz ağrısı onu soylesemmi acaba

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Maalesef o aklıma geldi ama önden 2. Sıradayım

Bende kronik geniz akıntısı var aylarca suren boğaz ağrısı onu soylesemmi acaba
Ariseks hocamın dediğini dersen sorun çözülür ailemde kronik rahatsızlığı olan biri var başka yere geçirin beni de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Ariseks hocamın dediğini dersen sorun çözülür ailemde kronik rahatsızlığı olan biri var başka yere geçirin beni de.
Yukarida yazdığım gibi bende kronik geniz akıntısı var onu desemmi acaba yoksa yanimdaki arkadaşla anlasamiyorummu desem

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

"thorxium"

80+ Bronze

Kanka
Yukarida yazdığım gibi bende kronik geniz akıntısı var onu desemmi acaba yoksa yanimdaki arkadaşla anlasamiyorummu desem
Anlaşamıyorum diyebilirsin kronik hastalığını da söyleyebilirsin, hocanın tavrına bağlı nasıl bir hoca bilmiyorum ama.
Gıcık birine benziyo izinsiz mataranda falan içiryorsa, ben olsam direk başka yere giderimdim kesinlikle.

Top Bottom