Anlaşamıyorum diyebilirsin kronik hastalığıda söyleyebilirsin, hocanın tavrına bağlı nasıl bir hoca bilmiyorum ama.
Gıcık birine benziyo izinsiz mataranda falan içiryorsa, ben olsam direk başka yere giderim kesinlikle.
Bence 2 ders te bitince söyle (olursa), gelip hemen değiştirmeye kalkmasın diğer Matematik gününe yapsın 2. ders sonu yap.
Yada direk ilk ders başlamadan yapabilirsin ama 5dk kala falan da söyleme.
Planı yaptım;
hocam benim böyle böyle vir rahatsızlığım var en ufak virus gibi seylerden etkileniyorum
Hoca: eee
Yanimda oturan cocuk malum hastaligindan dolayı bağışıklık sistemi zayıf sürekli hasta oluyor benimde bu rahatsızlıgimdan dolayı fazla yaklasamiyorum sizden ricam benim yerimi degistirseniz desemmi yoksa
Hocam ben bu arkadasla anlasamiyorum derste aklilli durmuyor sürekli konusuyor onun yuzunden konsantre olamıyorum sizden ricam benjm veya onun yerini degistirsenizmi desem ?
Biraz abartılıymış Baban onu geç.
Yani ben olsam direk söylerdim sevmedim çocuğu bulaşıp duruyor hasta olmasına rağmen dibime kadar giriyor falan,
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence 2 ders te bitince söyle (olursa), gelip hemen değiştirmeye kalkmasın diğer Matematik gününe yapsın 2. ders sonu yap.
Yada direk ilk ders başlamadan yapabilirsin ama 5dk kala falan da söyleme.
Planı yaptım;
hocam benim böyle böyle vir rahatsızlığım var en ufak virus gibi seylerden etkileniyorum
Yanimda oturan cocuk malum hastaligindan dolayı bağışıklık sistemi zayıf sürekli hasta oluyor benimde bu rahatsızlıgimdan dolayı fazla yaklasamiyorum sizden ricam benim yerimi degistirseniz desemmi yoksa
Hocam ben bu arkadasla anlasamiyorum derste aklilli durmuyor sürekli konusuyor onun yuzunden konsantre olamıyorum sizden ricam benjm veya onun yerini degistirsenizmi desem ?
Planı yaptım;
Eger 2. Dersi beklersem taa öbür haftaya kalıcak en yakın dersimiz ise çarşamba günü yani o cocukla 3 gun daha temasta bulunacagim demek
O zaman sabah erkenden gidip, ders başlamadan değilde bi minimum 10dk kala falan (Hoca ne zaman geliyor sınıfa bilmem ama) söyleyip, yerine geçersen olabilir.
Hastalık konusunda belki hocanın bana tavrı degisebilir yani o kanser hastası diye sanki ondan iğreniyormusum gibi ama anlasmazlik olursa belki daha olanakli bu seferde soyle bir sıkıntı ortaya cikiyor o cocuk sessiz birisi ama ben daha sessizim şimdi hoca diyecek bu sessiz cocuk nasıl oluyorda konusuyor diyecek
İkisini mix le ama şöyle %75 anlaşmazlık %25 hastalık yaparsan oluru var gibi.
O zaman sabah erkenden gidip ders hemen başlamadan değilde bi minimum 10dk kala falan (Hoca ne zaman geliyor sınıfa bilmem ama) söyleyip, yerine geçersen olabilir.
Hastalık konusunda belki hocanın bana tavrı degisebilir yani o kanser hastası diye sanki ondan iğreniyormusum gibi ama anlasmazlik olursa belki daha olanakli bu seferde soyle bir sıkıntı ortaya cikiyor o cocuk sessiz birisi ama ben daha sessizim şimdi hoca diyecek bu sessiz cocuk nasıl oluyorda konusuyor diyecek
Eger ikisini mixlersemde hoca sanki o çocuktan kurtulmak icin bahane uyduruyormusum gibi anlayacak