Neler Yeni

Yanımda oturan kanser hastası çocuk

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Kanka

Anlaşamıyorum diyebilirsin kronik hastalığıda söyleyebilirsin, hocanın tavrına bağlı nasıl bir hoca bilmiyorum ama.
Gıcık birine benziyo izinsiz mataranda falan içiryorsa, ben olsam direk başka yere giderim kesinlikle.
Biraz degisik bir hoca biraz gıcık gibi beni sever ama eski ogrencilerindenim bu arada hoca bayan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sınıf öğretmenin alanı biyoloji değilse sıkıntı olacağını düşünmüyorum :D
Matematik ogretmeni ama biyoloji bilgisinde vardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Bence söyle bu arada olmaz ise bile ailene falan söyle sürekli hastalık kapmak can sıkıcı olabilir, çocuk da çok anlayışlı gibi durmuyor zaten.
Anneme soyledim ogretmenle konus dedi babama soylesem okulu altini üstüne getirir sinif degistirmeye kadar bile gider

Bence söyle bu arada olmaz ise bile ailene falan söyle sürekli hastalık kapmak can sıkıcı olabilir, çocuk da çok anlayışlı gibi durmuyor zaten.
Simdi kararimizi verelim hocaya ne desem acaba ?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Biraz degisik bir hoca biraz gıcık gibi beni sever ama eski ogrencilerindenim bu arada hoca bayan

Matematik ogretmeni ama biyoloji bilgisinde vardır
Başka bi yalan uydur, belirtmene gerek yok hastalığı. Kronik rahahtsızlığım var çabuk geçiyor bana hastalıklar falan de, irdeleyeceğini düşünmüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Başka bi yalan uydur, belirtmene gerek yok hastalığı. Kronik rahahtsızlığım var çabuk geçiyor bana hastalıklar falan de, irdeleyeceğini düşünmüyorum.
İnşallah bişey demez ilk iki ders matematik yani sınıf hocasına teneffüs arasindami soylesem yoksa ilk dersmi

"thorxium"

80+ Bronze
Anneme soyledim ogretmenle konus dedi babama soylesem okulu altini üstüne getirir sinif degistirmeye kadar bile gider

Simdi kararimizi verelim hocaya ne desem acaba ?
Biraz abartılıymış Baban onu geç.
Yani ben olsam direk söylerdim sevmedim çocuğu bulaşıp duruyor hasta olmasına rağmen dibime kadar giriyor falan,

İnşallah bişey demez ilk iki ders matematik yani sınıf hocasına teneffüs arasindami soylesem yoksa ilk dersmi
Bence 2 ders te bitince söyle (olursa), gelip hemen değiştirmeye kalkmasın diğer Matematik gününe yapsın 2. ders sonu yap.
Yada direk ilk ders başlamadan yapabilirsin ama 5dk kala falan da söyleme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Yani ben olsam direk söylerdim sevmedim çocuğu bulaşıp duruyor hasta olmasına rağmen dibime kadar giriyor falan,
Planı yaptım;
hocam benim böyle böyle vir rahatsızlığım var en ufak virus gibi seylerden etkileniyorum
Hoca: eee
Yanimda oturan cocuk malum hastaligindan dolayı bağışıklık sistemi zayıf sürekli hasta oluyor benimde bu rahatsızlıgimdan dolayı fazla yaklasamiyorum sizden ricam benim yerimi degistirseniz desemmi yoksa
Hocam ben bu arkadasla anlasamiyorum derste aklilli durmuyor sürekli konusuyor onun yuzunden konsantre olamıyorum sizden ricam benjm veya onun yerini degistirsenizmi desem ?

Bence 2 ders te bitince söyle (olursa), gelip hemen değiştirmeye kalkmasın diğer Matematik gününe yapsın 2. ders sonu yap.
Yada direk ilk ders başlamadan yapabilirsin ama 5dk kala falan da söyleme.
Eger 2. Dersi beklersem taa öbür haftaya kalıcak en yakın dersimiz ise çarşamba günü yani o cocukla 3 gun daha temasta bulunacagim demek

"thorxium"

80+ Bronze
Planı yaptım;
hocam benim böyle böyle vir rahatsızlığım var en ufak virus gibi seylerden etkileniyorum
Yanimda oturan cocuk malum hastaligindan dolayı bağışıklık sistemi zayıf sürekli hasta oluyor benimde bu rahatsızlıgimdan dolayı fazla yaklasamiyorum sizden ricam benim yerimi degistirseniz desemmi yoksa
Hocam ben bu arkadasla anlasamiyorum derste aklilli durmuyor sürekli konusuyor onun yuzunden konsantre olamıyorum sizden ricam benjm veya onun yerini degistirsenizmi desem ?
İkisini mix le ama şöyle %75 anlaşmazlık %25 hastalık yaparsan oluru var gibi.

Planı yaptım;

Eger 2. Dersi beklersem taa öbür haftaya kalıcak en yakın dersimiz ise çarşamba günü yani o cocukla 3 gun daha temasta bulunacagim demek
O zaman sabah erkenden gidip, ders başlamadan değilde bi minimum 10dk kala falan (Hoca ne zaman geliyor sınıfa bilmem ama) söyleyip, yerine geçersen olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Hastalık konusunda belki hocanın bana tavrı degisebilir yani o kanser hastası diye sanki ondan iğreniyormusum gibi ama anlasmazlik olursa belki daha olanakli bu seferde soyle bir sıkıntı ortaya cikiyor o cocuk sessiz birisi ama ben daha sessizim şimdi hoca diyecek bu sessiz cocuk nasıl oluyorda konusuyor diyecek

O zaman sabah erkenden gidip ders hemen başlamadan değilde bi minimum 10dk kala falan (Hoca ne zaman geliyor sınıfa bilmem ama) söyleyip, yerine geçersen olabilir.
Eger ikisini mixlersemde hoca sanki o çocuktan kurtulmak icin bahane uyduruyormusum gibi anlayacak

"thorxium"

80+ Bronze
Hastalık konusunda belki hocanın bana tavrı degisebilir yani o kanser hastası diye sanki ondan iğreniyormusum gibi ama anlasmazlik olursa belki daha olanakli bu seferde soyle bir sıkıntı ortaya cikiyor o cocuk sessiz birisi ama ben daha sessizim şimdi hoca diyecek bu sessiz cocuk nasıl oluyorda konusuyor diyecek

Eger ikisini mixlersemde hoca sanki o çocuktan kurtulmak icin bahane uyduruyormusum gibi anlayacak
İşte hocanın tavrını bilemiyorum sen onu ayarlayabilirsin.
Hocayı tanıyorsundur az çok zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Bence en mantıklısı anlasamıyorum demek benim caliskan bir ogrenci oldugumu biliyor eger ikna edebilirsem bu iş tamamdır

Neyse kardeş teşekkürler yardımın için yarın gelisme olursa haber ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,511
Üyeler
161,072
Son üye
doganheadd
Top Bottom