Neler Yeni

(YANLIŞ HABER)Forza Horizon 4 Son Güncelleme Geldi :(

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,903
İsim
Eren Yeager
Coca Cola Lime alma zamanı
Aynen ön yüklemeyi bende görmüştüm ama yapmadım 2,5TB yer var ama olsun beleş değil sonuçta :D
Bu arada öneririm gerçekten ben şuan kullanıyorum iyi oyunlar var.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Coca Cola Lime alma zamanı
30 Ekime kadar kullanılabiliyor diyolardı, 30 ekimde başlatsak 30 kasıma kadar kullanırız, 9 kasımdada fh5 çıkıyor. Algida keyif varsa deyme keyfime

Penguen

80+ Silver
Oynamasını bilmemen oyuna sallama hakkını vermez. Drivatar zorluğunu ayarlamayı bilmezsen tabi tur bindirirler.
Şimdi okuyunca fark ettim ki, yorumum fazla acımasız olmuş. Sevdiğim bir oyun, öyle demek istemedim. Ancak, senin bu tavırlarının sebebi ne? Sanki kendin yaptın oyunu. Bir şey demedim, doğruları söyledim. Oyunu bilip bilmediğimi nereden çıkardın. Bunu herkes diyor, Arcade oyun. Gerçekle alakası yok ve arabalar saçma sapan savruluyor.
Avatar zorluğunu ayarlamayı da biliyorum ancak arkadaşımla girdiğimde o bana katılamıyor çoğu zaman. Ben ona katılınca, avatar zorluğunu ayarlamıyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,475
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Şimdi okuyunca fark ettim ki, yorumum fazla acımasız olmuş. Sevdiğim bir oyun, öyle demek istemedim. Ancak, senin bu tavırlarının sebebi ne? Sanki kendin yaptın oyunu. Bir şey demedim, doğruları söyledim. Oyunu bilip bilmediğimi nereden çıkardın. Bunu herkes diyor, Arcade oyun. Gerçekle alakası yok ve arabalar saçma sapan savruluyor.
Avatar zorluğunu ayarlamayı da biliyorum ancak arkadaşımla girdiğimde o bana katılamıyor çoğu zaman. Ben ona katılınca, avatar zorluğunu ayarlamıyor.
Oyunu çok gereksiz yermişsin. Bende doğal olarak sert çıkmıştım. Hakkını helal et.

Beratic

80+
Arkada Forza iniyor ve ben bu konuyu görüyorum...

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Zaten forza 5 çıktığı gibi Gamepass e gelicek

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Güncelleme dün gece 2 gibi gelmiş arkadaşlar
Screenshot_20210630-142337~2.png

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
yeni alacak arkadaşlar üzülmesin. zaten bu güne kadar gelen güncellemeler gayet yeterliydi. yeni içerik gelmese bile uzun süre oynanacak bir oyun.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Epey Bir araştırmadan sonra şuna ulaştım arkadaşlar,
Forza Horzion 5 çıkana kadar güncelleme gelmeyecek ve yeni arabalar eklenmeyecekmiş.Forza Horizon 5 çıktıktan sonra seyrekte olsa forza Horizon 4 güncelleme almaya devam edecekmiş.Yanlış bilgilendirme yaptığım için üzgünüm.Şimdi bu haberi yaptığım diğer forumlarda da hatamı düzeltmeye gidiyorum.

Top Bottom