Neler Yeni

Yanlış yerden dying light aldim

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet demir
Arkadaslar dying light oyununu almak icin indirim bekliyordum steame indirim geldi 90 tl idi param yetmedi baska yerlere bakarken xbox da gordum 55 tl ye aldim ama megerse konsol icinmis iade talebi olusturdum reddetiler parami nasi geri alicam dying light oynamak istiyorum lütfen yardim edin

Arkadaslar dying light oyununu almak icin indirim bekliyordum steame indirim geldi 90 tl idi param yetmedi baska yerlere bakarken xbox da gordum 55 tl ye aldim ama megerse konsol icinmis iade talebi olusturdum reddetiler parami nasi geri alicam dying light oynamak istiyorum lütfen yardim edin
Torrentden indir iade isteği reddedildiyse

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşımla nasil oyniacagim online birde torrent guvenli degilmi ama nasil online oynicam

macelian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İsmail
Nasıl reddediyorlar la hiç almadım xboxtan ama steam gibi değil mi orasıda 2 saat veya 14 gün

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet demir
Iste bende onu anlamadim aldigim anda anlayinca direk iade talebi olusturdum reddetdiler hala deniyorum cevap yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaslarim suan oyniyo ama bakalim bende cok istiyorun insallah iade ederler

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet demir
Nasil yapicam biliyormusun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardim edermisiniz

Top Bottom