Neler Yeni

Yanlışlıkla ayt'de seçilmiş

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Mehmet
Normalde sadece tyt girmeyi düşünüyordum babam galiba ikisinide vermiş sizce ne yapmam lazım tyt konularım çok eksik 4 ay gibi bir sürede iki tarafta birden yetişmez gibi ayt için ücret iadesi de yok sanırım peki sizce ne olur sizin fikirleriniz nedir?

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Eren
Normalde sadece tyt girmeyi düşünüyordum babam galiba ikisinide vermiş sizce ne yapmam lazım tyt konularım çok eksik 4 ay gibi bir sürede iki tarafta birden yetişmez gibi ayt için ücret iadesi de yok sanırım peki sizce ne olur sizin fikirleriniz nedir?
Hedef ne? Sayısal sıralama yapmak istiyosan ayt gir ha girmek istiyorsun ama yetişmez dediğin için girmek istemiyorsan da ayt bas tyt artmaz ayt arttırırsın rahat ezberciysen bio çok rahat artar ayt matematik var tyt mat bittiyse bi noktaay kadar

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hedef ne? Sayısal sıralama yapmak istiyosan ayt gir ha girmek istiyorsun ama yetişmez dediğin için girmek istemiyorsan da ayt bas tyt artmaz ayt arttırırsın rahat ezberciysen bio çok rahat artar ayt matematik var tyt mat bittiyse bi noktaay kadar
Maalesef hocam çok fazla eksiğim var ayt'nin yetişebileceğini sanmıyorum

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Eren
Zaten diyorum ya mantıksal hareket edip nete oynacaksın konuya değil hiçbir türlü yetişmez yarılamadıysan konuları. Anladığım kadarıyla sadece tyt yetiyor size o yüzden sorun yok iyi çalışmalar.

xragu

80+ Gold
Temelin varsa 3 ayda ciddi çalışmayla ayt biter 10 gün bile çok fazla bir süre senin elinde olan bir şey ama

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,138
İsim
Mert Metshi
suan kac net yapiyorsunuz hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR