Neler Yeni

Yanlışlıkla CC ile ilgili bir şey yaptım

reyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Asım Çelebi
Arkadaşlar çalıntı kartların paylaşıldı bir yerden bir kart buldum ve bir item satma sitesine bakiye yüklemeyi denedim (ilk defa meraktan bakmak için). Sonra 3D varmış herhalde sahibine SMS gitti ama bakiyeyi yüklemedim hemen geri çıktım. Sıkıntı çıkar mı ciddi cevaplar istiyorum?

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Alperen Çetin
Şahıs savcılığa gidip şikayetçi olursa başın ağrır, her türlü bulurlar ip numarasından. Genelde böyle şeyler için kullanıcılar şikayetçi olmuyorlar herhangi bir zararları yoksa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir daha meraktan böyle saçmalıklar yapma

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
bir sorun olmaz

merak etmeyin ip falan yakalayamazlar ki alışveriş yapsanda bir proxy ye ş bitti zaten sms gelmiş sms i hostıng atıyor ip hostıngın senın ip kayıtlı ama dns olarak sorun yaratmaz

TahinPekmez

80+ Silver
Geçen ay bana da bir harcama ile alakali 3d doğrulama mesajı geldi. Hemen aradım müşteri hizmetlerini bune dedim benim değil dedim. Bana dediği bazen müşteriler kendi telefonunu yanlış yazabiliyor dedi

Arkadaşlar çalıntı kartların paylaşıldı bir yerden bir kart buldum ve bir item satma sitesine bakiye yüklemeyi denedim (ilk defa meraktan bakmak için). Sonra 3D varmış herhalde sahibine SMS gitti ama bakiyeyi yüklemedim hemen geri çıktım. Sıkıntı çıkar mı ciddi cevaplar istiyorum?
3d olmasaydı meraktan hırsız mı olacaktin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,779
Üyeler
166,267
Son üye
moonr332
Top Bottom