Arkadaşlar çalıntı kartların paylaşıldı bir yerden bir kart buldum ve bir item satma sitesine bakiye yüklemeyi denedim (ilk defa meraktan bakmak için). Sonra 3D varmış herhalde sahibine SMS gitti ama bakiyeyi yüklemedim hemen geri çıktım. Sıkıntı çıkar mı ciddi cevaplar istiyorum?
Şahıs savcılığa gidip şikayetçi olursa başın ağrır, her türlü bulurlar ip numarasından. Genelde böyle şeyler için kullanıcılar şikayetçi olmuyorlar herhangi bir zararları yoksa
merak etmeyin ip falan yakalayamazlar ki alışveriş yapsanda bir proxy ye ş bitti zaten sms gelmiş sms i hostıng atıyor ip hostıngın senın ip kayıtlı ama dns olarak sorun yaratmaz
Geçen ay bana da bir harcama ile alakali 3d doğrulama mesajı geldi. Hemen aradım müşteri hizmetlerini bune dedim benim değil dedim. Bana dediği bazen müşteriler kendi telefonunu yanlış yazabiliyor dedi
Arkadaşlar çalıntı kartların paylaşıldı bir yerden bir kart buldum ve bir item satma sitesine bakiye yüklemeyi denedim (ilk defa meraktan bakmak için). Sonra 3D varmış herhalde sahibine SMS gitti ama bakiyeyi yüklemedim hemen geri çıktım. Sıkıntı çıkar mı ciddi cevaplar istiyorum?