CCleaner'a ait bir yazılım. Kullanmanızı tavsiye etmem. Yalnızca 1 kereye mahsus kullanılabilir, onun dışında kullanılmaz.Selamlar gençler belki yarın öbürgün başka birilerinin yolu buralara düşerse aynı sorundan muzdarip olursa şuraya bir uygulama bırakayım işini görür.Recuva programını öneririm sevgiler =)
Sebebi nedir ?CCleaner'a ait bir yazılım. Kullanmanızı tavsiye etmem. Yalnızca 1 kereye mahsus kullanılabilir, onun dışında kullanılmaz.
Çok sürükleyiciydi, hemencecik bitiverdi.Bu konu macera romanına dönüştürülmeli. Yeri geldi üzüldük yeri geldi heyecanlandık yeri geldi sevindik
Çok sevindim dostum geri kurtardığınaARKADAŞLAR GÜZEL HABERİ VERİYORUM KIZ ARKADAŞIMIN LAPTOPUNDA YEDEKLEDİĞİMİZİ FARK ETTİM AMA 2 AY ÖNCEKİ YEDEK YİNE EKSİK DOSYALAR VAR FAKAT %90 ORANINDA KURTARDIM!!!!! HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM DONANIM ARŞİVİ AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİM. ÖZEL İLGİLERİ İÇİN @Treyarch a teşekkür ederim SİZLERİ SEVİYORUM
Sade bir üslup ve akıcı metinlerle dolu olan bu konu okuyucularına birçok imkanı sunuyor.Çok sürükleyiciydi, hemencecik bitiverdi.
iyi bari çok iyi olmuş gözün aydın hocamARKADAŞLAR GÜZEL HABERİ VERİYORUM KIZ ARKADAŞIMIN LAPTOPUNDA YEDEKLEDİĞİMİZİ FARK ETTİM AMA 2 AY ÖNCEKİ YEDEK YİNE EKSİK DOSYALAR VAR FAKAT %90 ORANINDA KURTARDIM!!!!! HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM DONANIM ARŞİVİ AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİM. ÖZEL İLGİLERİ İÇİN @Treyarch a teşekkür ederim SİZLERİ SEVİYORUM
CCleaner Avast şirketine aittir. Ve Avast şirketi de veri hırsızlığın'dan sabıkalı bir şirkettir. Bu arada CCleaner uygulaması da sistem dosyalarına zarar vermektedir.Sebebi nedir ?