LethalSmile
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,048
O_O umarım gelir.Öyle yapıcam direkt yarın, 2 yedek alıcam HDD artı google drive ama önce gelmesi gerekiyor![]()
O_O umarım gelir.Öyle yapıcam direkt yarın, 2 yedek alıcam HDD artı google drive ama önce gelmesi gerekiyor![]()
DENEEEE BİSMİLLLAHYine hata verdi son çare son umut en alttakini deniyorum...
Denemeden önce kontrol edin gelip gelmediğini.Yine hata verdi son çare son umut en alttakini deniyorum...
CD Dvd ne varsa ne varsa her yere yedek alıcam nasıl böyle bir hata yaptım inanamıyorumben olsam cd ye bile atardım
En alttaki olacak inanıyorum hadi bakalım.Yine hata verdi son çare son umut en alttakini deniyorum...
Nasıl kontrol etmem gerekiyorDenemeden önce kontrol edin gelip gelmediğini.
ben o yedeklememe hatasını bi kere yaptım ve o hata bana 12 saate mâl oldu birdaha asla yapmamElim ayağım titriyor ciddiyim hiç yapmadığım hata hep yedeklerim ama bu klasörü yedeklememiştim ssdde sıkıntı olmaz diye çok büyük hata yaptım aman siz yapmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Umarım olur heyecanla bekliyorum yükleniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç önemli değil yine değişiklikler vardı ama ana klasör geri gelsin gerisi hiç önemli değil
O dosyanın nerede olduğunu biliyor musunuz? Eğer biliyorsanız var olup olmadığını kontrol edin.Nasıl kontrol etmem gerekiyor
Şakaya gelmiyor heyecanla bekliyorumben o yedeklememe hatasını bi kere yaptım ve o hata bana 12 saate mâl oldu birdaha asla yapmam