hayır ama ettirmenizde yarar var ne olur ne olmazİptal ettirmezsek bir sıkıntı çıkar mı?
Yok korktuğumdan değil en kötü 2.hediyesini alırhayır ama ettirmenizde yarar var ne olur ne olmaz
(sanırım annenize söylemeye korkuyorsunuz)
Mobil bankacılık vs. kullanmıyorlar hem söylesem sadece paniklerlerYok korktuğumdan değil en kötü 2.hediyesini alır
annuler des olan cumle ıptal et demekmıs suıvre olan kargo takıp en alttakı cumle ıse detaylara bak demekmışİptal ettirmezsek bir sıkıntı çıkar mı?
Sebep istiyor galibaannuler des olan cumle ıptal et demekmıs suıvre olan kargo takıp en alttakı cumle ıse detaylara bak demekmış
en usttekı yanlıslıkla olusturdum demekSebep istiyor galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sonunda sayfayı Türkçeye çevirdim iTranslator ile hepinizin emeğine sağlık çok sağ olun
Aynen hocam translate girebildim ben de çok sağ olun abinizden de Allah razı olsunen usttekı yanlıslıkla olusturdum demek
rica ederim abimde diyor birdahakine dikkatlı olsun .dParam olunca bir gün sipariş edeceğim geri seni bekle beni aşkım
Aynen hocam translate girebildim ben de çok sağ olun abinizden de Allah razı olsun
Konsoldan anlayan varsa ingilteredeki stok durumunu nasıl takip edebilirim ona da konu açmauauım