bende'de 7-8 gün işlem görmedi gümrükte olunca güncellendiBenim hala teslim edilmedi hocam en son 17 sinde işlem görmüş
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu şekilde
bende'de 7-8 gün işlem görmedi gümrükte olunca güncellendiBenim hala teslim edilmedi hocam en son 17 sinde işlem görmüş
Nereden bakıyorum buna benim kargom da bugün Türkiye’ye gelmiş. Daha gümrüğü geçmedi gelçi. Sizin ürün tutarı ne kadar dı ?Arkadaşlar PTT golü attı. Klavye için vergi çıkarmışlar. Siz de kontrol edin
675₺ hocamNereden bakıyorum buna benim kargom da bugün Türkiye’ye gelmiş. Daha gümrüğü geçmedi gelçi. Sizin ürün tutarı ne kadar dı ?
Çinden gelen üründen yüzde 30 vergi alınması lazım. Neden böyle oluyor. Benim ürün 2400 dü ben yandım o zaman675₺ hocam
PTT ücret bilgileri kısmında görünüyor
Ptt ücret bilgileri nerede yazıyor bulamadım o kısmı.675₺ hocam
PTT ücret bilgileri kısmında görünüyor
Klavye bedeli 45.5$ olarak girilmiş. Gümrükteki arkadaş olur mu öyle şey deyip 70$ yazmış. Aradaki farkı da vergi olarak aldılar.
Klavye bedeli 45.5$ olarak girilmiş. Gümrükteki arkadaş olur mu öyle şey deyip 70$ yazmış. Aradaki farkı da vergi olarak al
Geçmiş olsun mu diyim ne diyim bilemedim. Bende sabırsızlıkla bekliyorum .80 dolardı ürünüm bakalım ne çıkacak şansımaKlavye bedeli 45.5$ olarak girilmiş. Gümrükteki arkadaş olur mu öyle şey deyip 70$ yazmış. Aradaki farkı da vergi olarak aldılar.
Hocam sizde bu 3. Aşama varmıydı? Ürün gümrüğe sevk edildi diyor anlamadım gümrüğe mi takıldı bu ?Arkadaşlar PTT golü attı. Klavye için vergi çıkarmışlar. Siz de kontrol edin
İlerleme oldu mu sizin kargodaAbi rezalete bak bende tık yok 2 haftadır.
Cimer tekrar gümrüğe getirin bakalım diyor. Sen götürdün mü?Klavye bedeli 45.5$ olarak girilmiş. Gümrükteki arkadaş olur mu öyle şey deyip 70$ yazmış. Aradaki farkı da vergi olarak aldılar.
Kanka gümrüğe yeni sevk edildi daha.İlerleme oldu mu sizin kargoda
Benim de gümrüğe sevk edildi. Kaç günde çıkar bakalımCimer tekrar gümrüğe getirin bakalım diyor. Sen götürdün mü?
Kanka gümrüğe yeni sevk edildi daha.
Valla 10 günde sürme ihtimali var 2 günde. Ama fiyat araştırması yapıp geçirecekleri için 10 gün daha muhtemel.Benim de gümrüğe sevk edildi. Kaç günde çıkar bakalım