Neler Yeni

Yapay zeka ile ilgili öneriler

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Oğuzhan
Yapay zeka ile ilgilenen arkadaşlar önerilerinize açığım.
Bilgisayar mühendisliği hazırlık öğrencisiyim.
Normalde oyunlara ilgim olduğu için oyun geliştirme ile ilgilenmek istiyordum fakat bir türlü kendimi başlatamadım yani sürekli bıraktım.
Son zamanlarda yapay zekanın aşırı hızlı büyümesi ilgimi çekti ve yapay zeka ile ilgili bir şeyler öğrenmek istiyorun. ChatGPT ye sorduğumda yapay zekaya python öğrenerek başlamam gerektiğini söyledi. Biraz da sizlerin önerilerini görmek isterim.

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Neural network, deep learning, prompt engineering bu işin olmazsa olmazları özellikle big data zaten yapay zekanın kullanıldığı en önemli alan. Kolay değil ve türkçe dökümantasyon yok. Bence video ile klon yazılım çalışabilirsin okuyup anlayabileceğin bir konu değil. Bir de bu iş öyle kod yazayım uygulama çıksın ortaya gibi bir şey değil. Neural networkte kullanacağın fonksiyonlar(sigmoid func vs.) en küçük hatalarda algoritmayı ciddi anlamda bozabiliyor kolay bir şey değil yani haberin olsun. Kafaya koyman lazım yani benim kafam kaldırmadı uğraşamam da.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım teşekkürler. Yöneleceğim alanı belirlemeye çalışıyorum. Eğer gerçekten çok zorlanırsam ve benlik olmadığını anlarsam uğraşmam. Hazırlık öğrencisiyim henüz. O yüzden bir çok alana yüzeysel olarak bakmak istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,824
Üyeler
167,009
Son üye
Tırcılar Alemi
Top Bottom