Neler Yeni

Yapay zeka yazılımcıların işlerini ellerinden alacak mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ata
Yapay zeka çok hızlı gelişiyor. Şu an bile istediğin kodlarını saniyede yazan programlar var.

Sizce önümüzdeki senelerde yapay zeka, yazılımcıların işlerini ellerinden alabilir mi? Genel bir işsizlik ve düşük maaş sorunu yaratabilir mi? Şirketler programa ne istediğini söyleyecek birkaç kişiyi işe alıp yazılımcıları çıkarabilir mi? Düşüncelerinizi paylaşır iseniz sevinirim.

İsmime takılmayın öylesine koydum. Yazılımcılarla derdim yok.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Berkecan Ergin
Yazılımcıya yine ihtiyaç olacaktırda. Yakın gelecekte eczaneler bitecektir. Bazı hukuksal süreçlerde yapay zeka ile olacaktır. zaten denemeside yapılıyor.

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
bence o tarz teknolojiler insan çalışandan pahalı olacağı için tercih edilmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Cemal
Yapay zeka çok hızlı gelişiyor. Şu an bile istediğin kodlarını saniyede yazan programlar var.

Sizce önümüzdeki senelerde yapay zeka, yazılımcıların işlerini ellerinden alabilir mi? Genel bir işsizlik ve düşük maaş sorunu yaratabilir mi? Şirketler programa ne istediğini söyleyecek birkaç kişiyi işe alıp yazılımcıları çıkarabilir mi? Düşüncelerinizi paylaşır iseniz sevinirim.

İsmime takılmayın öylesine koydum. Yazılımcılarla derdim yok.
Yazılımcılarun işi hiç bitmez tam tersine yapay zeka çok daha fazla data üreteceğinden büyük yığını kontrol altına almak için daha fazla yazılımcıya kontrolcüye ihtiyaçları olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,631
Üyeler
167,690
Son üye
mootje.61
Top Bottom