Yapay zeka yazılımcıların işlerini ellerinden alacak mı?

Reaksiyon skoru
35
Yapay zeka çok hızlı gelişiyor. Şu an bile istediğin kodlarını saniyede yazan programlar var.

Sizce önümüzdeki senelerde yapay zeka, yazılımcıların işlerini ellerinden alabilir mi? Genel bir işsizlik ve düşük maaş sorunu yaratabilir mi? Şirketler programa ne istediğini söyleyecek birkaç kişiyi işe alıp yazılımcıları çıkarabilir mi? Düşüncelerinizi paylaşır iseniz sevinirim.

İsmime takılmayın öylesine koydum. Yazılımcılarla derdim yok.

Yazılımcıya yine ihtiyaç olacaktırda. Yakın gelecekte eczaneler bitecektir. Bazı hukuksal süreçlerde yapay zeka ile olacaktır. zaten denemeside yapılıyor.

bence o tarz teknolojiler insan çalışandan pahalı olacağı için tercih edilmez

Yapay zeka çok hızlı gelişiyor. Şu an bile istediğin kodlarını saniyede yazan programlar var.

Sizce önümüzdeki senelerde yapay zeka, yazılımcıların işlerini ellerinden alabilir mi? Genel bir işsizlik ve düşük maaş sorunu yaratabilir mi? Şirketler programa ne istediğini söyleyecek birkaç kişiyi işe alıp yazılımcıları çıkarabilir mi? Düşüncelerinizi paylaşır iseniz sevinirim.

İsmime takılmayın öylesine koydum. Yazılımcılarla derdim yok.
Yazılımcılarun işi hiç bitmez tam tersine yapay zeka çok daha fazla data üreteceğinden büyük yığını kontrol altına almak için daha fazla yazılımcıya kontrolcüye ihtiyaçları olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,655
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri