Yapay zekanın tehlikesi

Reaksiyon skoru
62
Biliyoruz ki yapay zeka çok gelişti, özellikle sosyal medyada o kadar gerçekçi yapay zeka videoları var ki asla sahte olduğu anlaşılmıyor, ancak farkına varmamız gereken bir tehlike var. Yapay zeka daha da gelişince Küreselciler acaba Yapay zekayı çok kötü niyetlerle kullanabilir mi? En gerçekçi sahte videolarla, ya da dünya üzerinde gerçekçi hologromlarla insanların algılarıyla oynayıp istedikleri şekilde bizi kandırıp yönetebilirler mi?

Biliyoruz ki yapay zeka çok gelişti, özellikle sosyal medya hesaplarında o kadar gerçekçi yapay zeka videoları var ki asla sahte olduğu anlaşılmıyor, ancak farkına varmamız gereken bir tehlike var. Yapay zeka daha da gelişince Küreselciler acaba Yapay zekayı çok kötü niyetlerle kullanabilir mi? En gerçekçi sahte videolarla, ya da dünya üzerinde gerçekçi hologromlarla insanların algılarıyla oynayıp istedikleri şekilde bizi kandırıp yönetebilirler mi?
Sen yapay zekasij biz forumca buna inaniyoruz. Kureselciler seni bize musallat etmiş

Sizin bana bunları saf niyetle söylediğinize inanmıyorum, önceki ve ondan önceki konularda kasten onuruma, şerefime saldırı yaparak insanlık suçu işliyorsunuz. Ancak farkına varmalısınız ki türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak şikayet haklarım saklıdır.

Biliyoruz ki yapay zeka çok gelişti, özellikle sosyal medyada o kadar gerçekçi yapay zeka videoları var ki asla sahte olduğu anlaşılmıyor, ancak farkına varmamız gereken bir tehlike var. Yapay zeka daha da gelişince Küreselciler acaba Yapay zekayı çok kötü niyetlerle kullanabilir mi? En gerçekçi sahte videolarla, ya da dünya üzerinde gerçekçi hologromlarla insanların algılarıyla oynayıp istedikleri şekilde bizi kandırıp yönetebilirler mi?

Ekler

• 1000109830.webp
    1000109830.webp
    37.5 KB · Hit: 17
Uygunsuz Dil
Ben bu arkadaşın bizimle taş*ak geçtiğini, troll olduğunu düşünüyorum.

Benimde şimşek McQueen olduğuma inanılıyor inanmaya gerek yok ta kendisiyim

bence direkt saf birisi yani ne söylenilenden anlar, ne mantıklı yorumu vardır, gerçekten troll veya dalga geçmiyor, cidden böyle bir kafa yapısına sahip. uçmuş direkt.
doktor bişey demeyin dedi

Sizin bana bunları saf niyetle söylediğinize inanmıyorum, önceki ve ondan önceki konularda kasten onuruma, şerefime saldırı yaparak insanlık suçu işliyorsunuz. Ancak farkına varmalısınız ki türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak şikayet haklarım saklıdır.
Yalnız Türkiye nin t si büyük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,422
Üyeler
183,426
Son üye
mavikurt
Geri