oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
- Reaksiyon skoru
- 12,377
Sistemin nedir?
baya eskiSistemin nedir?
Değiştirmeyi düşünüyorum ama evin geliri olmayınca bir de sülaledekiler laf yapınca alasım gelmiyor yaSistemin nedir?
Blog sitesi aç.Sohbet amaçlı açtım aslında konuyu aşırı sıkıldım
PC desen çöp, Mobil oyunlar sarmıyor, Konuşucak kimse yok (Ne arkadaş ne de başka biri)
Tek başına bir şey yapmaya heves yok, İzlemelik dizi/film yok(hoşuma giden)
Youtube sıkıcı yayın sıkıcı kitap okuyasım yok
şaka maka harbi hiç bir şey yok be
ne biçim hayat yaşıyorsak artık
bunlara rağmen tavsiye verebilecek biri var mı![]()
Blogger gibi sitelerden kendi Web siteni açabilirsin. Orada teknolojik haberler veya istediğin bilgilendirici metinleri yayınlayabilirsin. Örneğin webtekno nun sitesi. O hesap bir şey. Yaklaşık 1 ay da reklam bağlayabiliyorsun. Yani para da getirisi var.Nasıl yani
Copy paste yapsak nolurBlogger gibi sitelerden kendi Web siteni açabilirsin. Orada teknolojik haberler veya istediğin bilgilendirici metinleri yayınlayabilirsin. Örneğin webtekno nun sitesi. O hesap bir şey. Yaklaşık 1 ay da reklam bağlayabiliyorsun. Yani para da getirisi var.
Dıscord kur konuşalımSohbet amaçlı açtım aslında konuyu aşırı sıkıldım
PC desen çöp, Mobil oyunlar sarmıyor, Konuşucak kimse yok (Ne arkadaş ne de başka biri)
Tek başına bir şey yapmaya heves yok, İzlemelik dizi/film yok(hoşuma giden)
Youtube sıkıcı yayın sıkıcı kitap okuyasım yok
şaka maka harbi hiç bir şey yok be
ne biçim hayat yaşıyorsak artık
bunlara rağmen tavsiye verebilecek biri var mı![]()
Discord hesabım var zaten ama kimseyle konuşmadığım için kullanmıyorumDıscord kur konuşalım
Yüklü tabiiDiscord hesabım var zaten ama kimseyle konuşmadığım için kullanmıyorum
Artık kullan ekle sndjety#2781Discord hesabım var zaten ama kimseyle konuşmadığım için kullanmıyorum
Yayınlanmadan önce kopya testi var. Reklam alamazsınCopy paste yapsak nolur![]()